Κόντρα για τις… χημικές τουαλέτες Πατούλη – Δούρου!

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου 2022 όταν η παράταξη της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής είχε καταγγείλει ανοιχτά τον Γιώργο Πατούλη ότι άφησε 135 λαϊκές αγορές στην Αττική χωρίς χημικές τουαλέτες, κατηγορώντας τον ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας, απαξιώνει τους επαγγελματίες, με στόχο να προχωρήσει λίγο αργότερα σε απευθείας ανάθεση, καλύπτοντας τις ανάγκες μόνο για 25 ημέρες.

Απάντηση στα όσα καταγγέλλει η παράταξη Δούρου, δίνει ο εντεταλμένος της διοίκησης Πατούλη, περιφερειακός σύμβουλος , αρμόδιος για τις Λαϊκές Αγορές Σταύρος:

«Χρειάζεται απύθμενο θράσος για να βγάζει ανακοινώσεις η κ. Δούρου για τις χημικές τουαλέτες στις λαϊκές αγορές” , αναφέρει και προσθέτει:
«Είναι μεγάλη υποκρισία να επικρίνει η κ. Δούρου τη σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας για το ζήτημα των χημικών τουαλετών στις λαϊκές αγορές. Ξεχνά προφανώς πως εξαιτίας της η Περιφέρεια Αττικής οδηγήθηκε στα δικαστήρια από τους προμηθευτές των τουαλετών με το αίτημα να τους καταβληθούν 270.000 ευρώ, πλέον των τόκων, καθώς η ίδια κατά την περίοδο της θητείας της ως Περιφερειάρχης δεν τους κατέβαλλε ποτέ τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί. Αυτό είχε ως συνέπεια να είναι επί έξι μήνες στον αέρα η σύμβαση προμήθειας και τοποθέτησης των τουαλετών στις λαϊκές και να επικρατεί τραγική κατάσταση.

Ο κ. Μελάς , επισημαίνει ότι στη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Νίκο Πέππα και του Προέδρου της Παναττικής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Δ. Μουλιάτου, εξετάστηκαν όλες οι δυνατές και άμεσες λύσεις.

Μετά την συνάντηση ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δ. Μουλιάτος εξέφρασε την ικανοποίησή του και αναφερόμενος στην θέση του Περιφερειάρχη δήλωσε:
«Ο κ. Πατούλης ζήτησε τη συνεργασία μας και θα την έχει ολόθερμα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το προσωρινό πρόβλημα των χημικών τουαλετών. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος διότι σε αντίθεση με το 2016 και το 2018 όπου εκλήθησαν οι πωλητές και οι προμηθευτές να καταβάλλουν το κόστος, ο Περιφερειάρχης με διαβεβαίωσε ότι τα Σωματεία και οι πωλητές θα καλυφθούν εξολοκλήρου στην όποια δαπάνη τους για την αντιμετώπιση της πρόσκαιρης αυτής δυσκολίας. Έδωσε δε εντολή στον Αντιπεριφερειάρχη να παραστεί στην συνεδρίαση των εκπροσώπων των Σωματείων και να ενημερώσει προσωπικά τους πωλητές».

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ημέρα του Πολέμου των Άστρων

Η 4η Μαΐου επελέγη από την παραφθορά της πιο γνωστής ατάκας της σειράς.

«Μετά Δόξης»: Το Νέο άλμπουμ του Ανδρέα Κατσιγιάννη

Χρειάστηκαν σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί η τριλογία

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω άνδρας που έκοβε σωλήνες σε πυλωτές πολυκατοικιών (VIDEO)

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία κάτοικος της περιοχής, η οποία υπέδειξε το δρόμο που ακολούθησε ο δράστης για να διαφύγει.

“Δεν είναι παιχνίδι” – Το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. για τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Το τελευταίο διάστημα έχουν κατασχεθεί πάνω από 180.000 βεγγαλικά και κροτίδες, ενώ έχουν συλληφθεί πάνω από 100 άτομα.

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω άνδρας που έκοβε σωλήνες σε πυλωτές πολυκατοικιών (VIDEO)

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία κάτοικος της περιοχής, η οποία υπέδειξε το δρόμο που ακολούθησε ο δράστης για να διαφύγει.

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.