«Ζαλίζει» η τιμή του ακριβότερου ακινήτου της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Σε «τιμή ευκαιρίας» βρίσκεται το ακριβότερο ακίνητο της Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη, καθώς κοστίζει 48 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, το ακίνητο ανήκε σε Έλληνα ιδιοκτήτη, ο οποίος λόγω οικονομικών δυσκολιών το έβγαλε σε πλειστηριασμό και κατέληξε στα χέρια ενός υπουργού του Άμπου Ντάμπι. Το ακίνητο όταν δόθηκε για πώληση ξεκίνησε στα 55 εκατομμύρια ευρώ και κατέληξε στα 48 εκατ.

Greece Sotheby’s International Realty

Στον 5ο όροφο, η θέα ξεγελά τον επισκέπτη, σαν να βρίσκεται στην Ακρόπολη. Πρόκειται για ένα ακίνητο 2.113 τ.μ. που βρίσκεται σε έναν από τους πιο εμβληματικούς δρόμους της Αθήνας.

Η αξιοζήλευτη τοποθεσία του μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς έχει θέα στην Ακρόπολη, ενώ βρίσκεται κοντά και σε σημαντικούς πολιτιστικούς χώρους και μνημεία.

Το εσωτερικό του ακριβότερου ακινήτου της Αθήνας

Greece Sotheby’s International Realty

Το ισόγειο αποτελείται από δύο εμπορικά ακίνητα 146 τ.μ. και 114 τ.μ., το καθένα με δική του άμεση πρόσβαση στο υπόγειο, και ένα διαμέρισμα κατοικίας 40 τ.μ.. Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν τέσσερα διαμερίσματα που κυμαίνονται από 45 τ.μ. έως 115 τ.μ.,.

Ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος αποτελούνται από δύο διαμερίσματα ο καθένας, που κυμαίνονται από 160 τ.μ. έως 175 τ.μ. Στον τέταρτο όροφο, υπάρχει ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 279 τ.μ. Στον πέμπτο όροφο, υπάρχει ένα διαμέρισμα παρόμοιου μεγέθους με τον τέταρτο όροφο με άμεση πρόσβαση στο roof garden.

 

Πηγή: iefimerida

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.