Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Από το Όλον στην OLONEA: Το ταξίδι της δημιουργίας


Πως ο Τάσος Σκιαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής της OLONEA και ο Κυριάκος Κυριακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, κατάφεραν να κατακτήσουν τον κλάδο των προβιοτικών.


Με τον Γιάννη Πιτταρά

Η
επιτυχία δεν έρχεται πάντα εύκολα. Σε καιρούς κρίσης, όταν ο κόσμος φαίνεται να καταρρέει γύρω μας, ακόμη και οι πιο φιλόδοξοι άνθρωποι αναζητούν δύναμη και αποφασιστικότητα. Η έναρξη της πορείας της εταιρείας το 2010, συνέπεσε με την οικονομική κρίση και την βαθιά επιχειρηματική ύφεση. Παρά τις δυσκολίες, οι ιδρυτές της OLONEA έμειναν προσηλωμένοι στο όραμά τους.

Αυτή η δύναμη και η αποφασιστικότητα αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο στην επιτυχία της εταιρείας OLONEA, η οποία πρόσφατα αναγνωρίστηκε με δύο silver βραβεία στην διοργάνωση “Supplement Awards”.

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν στο podcast, η πραγματική συνταγή για την επιτυχία βασίζεται στον τρόπο που επέλεξαν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους: “Κυνήγησέ το με έναν τρόπο τέτοιο που να σου δώσει χρονικό ορίζοντα μεγάλο”, τονίζουν. Αυτή η συνεχής αφοσίωση στον στόχο τους, τους έδωσε τη δύναμη να αντέξουν τις δυσκολίες που συνοδεύουν τον επιχειρηματικό κόσμο.

Για κάθε επιτυχημένο επιχειρηματία, σημαντικό είναι το γεγονός να αγαπήσει αυτό που κάνει. “Η ζωή συνεχίζεται είτε κάτω από εύκολες συνθήκες είτε κάτω από δύσκολες συνθήκες”, αναφέρει συγκεκριμένα ο Εμπορικός Διευθυντής της OLONEA , Κυριάκος Κυριακόπουλος,. “Το ζητούμενο είναι να έχεις αυτή τη διάθεση να προσπαθήσεις, να παλέψεις και να συνεχίσεις να ζεις. Αυτό δεν είναι ζωή; Αυτό δεν είναι το επιχειρείν;” Αναρωτάται.

Για την ομάδα της εταιρείας OLONEA, το πιο σημαντικό βραβείο είναι η καθημερινή τους προσφορά στον κόσμο. “Βραβείο για εμάς είναι η κάθε μέρα που υπάρχουμε, που μπορούμε να δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά και επαγγελματικά”, υπογραμμίζουν. “Βραβείο είναι το τηλέφωνο που θα χτυπήσει και θα ακούσουμε από έναν καταναλωτή «ευχαριστώ» γιατί βρήκε λύση στο πρόβλημά του από ένα σκεύασμά μας. Νομίζουμε ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό βραβείο.”

Η ιστορία της OLONEA αποτελεί πηγή έμπνευσης και μας υπενθυμίζει ότι η αφοσίωση και η αγάπη για αυτό που κάνουμε μπορούν να οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία ακόμη και στους πιο δύσκολους καιρούς. Η εταιρεία OLONEA αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νέους επιχειρηματίες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να διεκδικήσουν την δική τους ξεχωριστή θέση στον επιχειρηματικό στίβο.

Share it!
spot_img

Ανακαλύψτε περισσότερα