Οι «κύκλοι» του Πατούλη και οι «όροι» του Παπανικολάου για την Περιφέρεια

Την ώρα που οι πληροφορίες επιμένουν ότι το γυαλί με το Μέγαρο Μαξίμου έχει σπάσει, όσο αφορά στην υποστήριξη από τη ΝΔ της εκ νέου υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική», σε συνάντηση που είχε με στελέχη του συνδυασμού του, εμφανίστηκε να αναγνωρίζει το λάθος του να παραβρεθεί σε εορταστική εκδήλωση στο Ζάππειο και να χορέψει το… ζεϊμπέκικο, εν μέσω πυρκαγιών και εθνικού πένθους για την απώλεια των δύο χειριστών του μοιραίου Canadair.

Κύκλοι μάλιστα του Περιφερειάρχη Αττικης Γ. Πατούλη σημείωναν χαρακτηριστικά ότι «Η ενόχληση του Πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί ομως για ένα λαθος,το οποιο αναγνώρισε και ζήτησε συγνώμη ο κ. Πατουλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικης».

Είναι ενδεικτικό ότι στελέχη – υποψήφιοι με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική», όπως η Ρίτα Μωραϊτάκη με αναρτήσεις τους έσπευσαν να στηρίξουν τον Γιώργο Πατούλη κάνοντας λόγο για υποκρισία από όσους τον επικρίνουν:

Το τετ α τετ Μητσοτάκη με Παπανικολάου και οι «όροι» του Δημάρχου Γλυφάδας

Πρόσωπα που γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις του Πρωθυπουργού θεωρούν ως περίπου ειλημμένη την απόφασή του να μη στηρίξει τον Γιώργο Πατούλη για Περιφερειάρχη Αττικής, με επικρατέστερο υποψήφιο να εμφανίζεται ο ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα παραμένει ακόμα ανοιχτό, από τη στιγμή που ο Δήμαρχος Γλυφάδας φέρεται να έχει ζητήσει από τον Πρωθυπουργό συγκεκριμένες δεσμεύσεις για να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο βασικός όρος που έθεσε στο τραπέζι ο Γιώργος Παπανικολάου είναι ότι δεν θα βρει απέναντί του στην κούρσα των Περιφερειακών εκλογών τον Γιώργο Πατούλη και κυρίως, δεν θα τον «πολεμήσουν» τα στελέχη του συνδυασμού του νυν Περιφερειάρχη.

 

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO.

Άσκηση κατάσβεσης και διάσωσης εγκλωβισμένων της Πυροσβεστικής (VIDEO)

Στην άσκηση συμμετείχαν, η ομάδα πυρασφάλειας της εταιρείας, το Α.Τ. Αυλώνα , ο Δήμος Ωρωπού και η Π.Ε. Αν. Αττικής.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ