Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Χρήστος Αηδόνης: «Θέλω να είμαι ο πρώτος Δήμαρχος που θα κάνει συναυλία στο Ηρώδειο»


Με τον Γιάννη Πιτταρά

Ο

υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του στο “TheCitizen” από το ξεκίνημα στη Μικρόπολη Δράμας, μέχρι την ενασχόληση με την πολιτική και την απόφαση να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στην πόλη που ζει τα τελευταία χρόνια.

Μας συστήθηκε ως ο γιος του Ευάγγελου και της Μαρίας από τη Δράμα.

Μίλησε για το μεγάλο του πάθος, τη μουσική, αλλά και το όνειρό του να είναι ο πρώτος Δήμαρχος που θα κάνει συναυλία στο Ηρώδειο!!!

Αφού πρώτα καταφέρει να λύσει τα χρονίζοντα προβλήματα της Παλλήνης με την ανύπαρκτη αποχέτευση και την απουσία πεζοδρομίων.

Όσο για το τι θα κάνει την πρώτη στιγμή που θα καθίσει στην καρέκλα του Δημάρχου; «Θα πάρω στα χέρια την κιθάρα μου και θα παίξω τραγούδι με τον τίτλο Αλλάζουμε».

«Ο Κώστας Μακεδόνας όταν έμαθε για την υποψηφιότητά μου μου είπε πότε θα φάμε ρε φίλε ξανά παρέα; Ενώ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μου είπε καλή τύχη»

«Το πιο περίεργο που μου ζήτησαν ήταν όταν μια κυρία με παρακάλεσε να πάρω μαζί στις περιοδείες την κόρη της για να γνωρίσει ανθρώπους κύρους και να βρει τον μελλοντικό της σύζυγο…»

Share it!
spot_img

Ανακαλύψτε περισσότερα