Πάνω από 35,8 εκ. ευρώ τα έργα και οι αναπτυξιακές δράσεις που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στην Αγία Παρασκευή

- Advertisement -

Το Δήμο Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική με στόχο να εποπτεύσει σημαντικά έργα υποδομών που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας και ταυτόχρονα να ενημερωθεί για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Δήμο Αγ. Παρασκευής, ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Δημαρχείο, το 2ο ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής στο οποίο πραγματοποιούνται παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης, τη πεζογέφυρα επί της Λ. Μεσογείων η οποία έχει χρηματοδοτηθεί με 1 εκ ευρώ από πόρους του ΠΕΠ Αττικής, το σημείο στο οποίο θα κατασκευαστεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο το οποίο χρηματοδοτείται με 2 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια (το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 6,6 εκ. ευρώ), τον παιδικό σταθμό στο Οικοδομικό Τετράγωνο 328 με προϋπολογισμό έργου 1,57 εκ ευρώ (ολοκληρώνεται στα τέλη Σεπτεμβρίου) και το 14ο Νηπιαγωγείο Αγ. Παρασκευής που πραγματοποιήθηκαν επισκευές με χρηματοδότηση της Περιφέρειας (το έργο έχει ολοκληρωθεί εδώ και 2 χρόνια και είχε χρηματοδοτηθεί από το ΠΕΠ Αττικής με προϋπολογισμό 430 χιλ. ευρώ).

Επιπλέον πραγματοποίησε επίσκεψη στο ολοκληρωμένο έργο ομβρίων στην περιοχή Πευκάκια προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ, στη συνέχεια πραγματοποίησε επίβλεψη των έργων στο σημείο που γίνεται η ανέγερση του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου το οποίο έχει προϋπολογισμό 21 εκ. ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του επισκέφθηκε και Λαική Αγορά όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και καταναλωτές.

Επιπρόσθετα ο Περιφερειάρχης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αγ. Παρασκευή επισκέφθηκε το 2ο ΚΛΕΔΑΣΥ Β. Αθηνών, η στέγαση του οποίου χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Η επίσκεψη του κ. Πατούλη στο Δήμο Αγ. Παρασκευής έκλεισε σε κεντρικό καφέ της πόλης όπου είχε συνάντηση με πολίτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη 16χρονος στην Καλλιθέα που εμπορευόταν παράνομα βεγγαλικά

Κατασχέθηκαν συνολικά 1.308 βεγγαλικά, ενώ συνελήφθη και γονέας του για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ γιορτάζουν τη σπουδαιότερη κινηματογραφική επέτειο του 2024

Ο «ΝΟΝΟΣ ΙΙ» σε ψηφιακή αποκατάσταση από τον ίδιο τον Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Ατύχημα με τουριστικό λεωφορείο στην Πανεπιστημίου (ΦΩΤΟ)

Έξι τραυματίες από την πτώση καλωδίου στην οροφή «CitySightseeing bus» στο κέντρο της Αθήνας.

101 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Αθηναίων, για πάνω από 40 έργα

Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των υποδομών του Εθνικού Κήπου, την αποκατάσταση πεζοδρόμων και πεζοδρομίων στο Εμπορικό Κέντρο της πρωτεύουσας.

Ποια είναι η 26χρονη Ελληνίδα που μίλησε στη γαλλική βουλή και καταχειροκροτήθηκε!

Η 26χρονη Μυρτώ Μεζίνη έκλεψε τις εντυπώσεις, όταν εμφανίστηκε στη γαλλική Βουλή

Piano City Athens: Όλη η πόλη μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα

16, 17, 18, 19 ΚΑΙ 20 Μαϊου 2024 σε όλη της Αθήνα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

101 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Αθηναίων, για πάνω από 40 έργα

Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των υποδομών του Εθνικού Κήπου, την αποκατάσταση πεζοδρόμων και πεζοδρομίων στο Εμπορικό Κέντρο της πρωτεύουσας.