Το πρώτο Athens (pre) Pride Party εδώ και 4 χρόνια είναι γεγονός!

- Advertisement -

Το Athens Pride από το 2005 ενδυναμώνει τον πολύχρωμο παλμό της LGBTQI+ κοινότητας στην καρδιά της Ελλάδας, συγκεντρώνοντας πέρυσι πάνω από 150.000 άτομα για τη μεγαλύτερη πορεία που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα.

Φέτος, το φεστιβάλ ξεκίνησε από τις 17 Μαΐου με δεκάδες εκδηλώσεις μέσα στην πόλη της Αθήνας και θα κορυφωθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Σύνταγμα με τα περίπτερα των οργανώσεων, την κεντρική συναυλία και φυσικά την πορεία μνήμης, διεκδίκησης και υπερηφάνειας. Φέτος, οι εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση θα ποικίλουν από θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, ταινίες, εκθέσεις, μέχρι πάρτι, συζητήσεις και workshops.

Το Σάββατο 27 Μαΐου το Lohan Club θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί εσάς στο μεγαλύτερο LGBTQI+ party της χρονιάς. Προμηθευτείτε σύντομα τα early bird ticket σας και επισκεφτείτε το Facebook Event για περισσότερες ενημερώσεις!

Mark your calendars
Date: 27.05.2023
Time: 20:00
Place: Lohan Club, Ιερά Οδός 32, Αθήνα 104 35
TICKETS

🏳️‍🌈 Ομοφοβικές, Αμφιφοβικές, Τρανσφοβικές, Μισαναπηρικές και Ρατσιστικές, κακοποιητικές και παραβιαστικές συμπεριφορές στη διάρκεια του party δεν θα γίνουν ανεκτές και όποιο άτομο προβεί σε αυτές θα απομακρύνεται από τον χώρο. Στην περίπτωση που υποπέσουν στην αντίληψή σας τέτοιου είδους συμπεριφορές παρακαλείστε να τις αναφέρετε στα υπεύθυνα άτομα.

*Περισσότερα για το HER Project: Athens based music project / platform aiming to support, promote and empower women & gender non-conforming DJs and producers in the electronic music industry. #HER is a music project that was established in 2018 in Greece to showcase, support, introduce and celebrate women DJs and producers, who have been contributing (and want to contribute) to the electronic music scene. It aims to provide gender minorities in electronic music, the knowledge, skills, support, advice and any tools needed for them to evolve in the industry, in a safe and honest manner.

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

Εγκαινιάστηκε η νέα πεζογέφυρα στο Παλατάκι (ΦΩΤΟ)

Ένα σημαντικό έργο, που θα αυξήσει σημαντικά την οδική ασφάλεια και την ασφάλεια των πεζών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.