ΚΙΜΩΛΙΑ ART CAFE: Ένα στολίδι στην καρδιά της πόλης

- Advertisement -

Η Κιμωλία Art Cafe είναι ένα all day cafe bar που συνδυάζει την τέχνη και την κουλτούρα με την απόλαυση ενός καφέ ή ενός ποτού. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή  της Πλάκας, και προσφέρει στους επισκέπτες την δυνατότητα να απολαύσουν το ποτό ή τον καφέ τους σε ένα μέρος που θυμίζει το  «σπίτι» τους.

Το all day cafe bar Κιμωλία Art Cafe είναι ένας χώρος πολύχρωμος και ζεστός που  αποπνέει τέχνη και ομορφιά. Η κάθε γωνιά είναι ξεχωριστά φτιαγμένη με μεράκι και φαντασία. Προσφέρει ποικιλία επιλογών τόσο σε ροφήματα όσο και σε φαγητό. Τα χειροποίητα εδέσματα είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Η μυρωδιά σπιτικού κέικ διαχέεται στον χώρο και ανασύρει παιδικές αναμνήσεις δημιουργώντας την επιθυμία να καθίσουμε στην vintage πολυθρόνα συντροφιά με ένα βιβλίο και να χαρούμε στιγμές με τον εαυτό μας και τους φίλους μας.

Το πιάνο στο βάθος του καφέ προσφέρει μια έξτρα «πινελιά» στην διακόσμηση του μαγαζιού και προκαλεί τους φιλότεχνους να παίξουν αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια και να διασκεδάσουν με jazz μουσική υπόκρουση . Στη Κιμωλία Art Cafe είναι όλα προσχεδιασμένα για να γίνουμε θαμώνες και να αγαπήσουμε κάθε σπιθαμή του αυθεντικού vintage μαγαζιού.

Το ζεστό και φιλικό προσωπικό έρχεται να συμπληρώσει την μοναδικότητα του χώρου. Οι εγκάρδιοι άνθρωποι του μαγαζιού είναι έτοιμοι να ακούσουν κάθε επιθυμία μας, με το χαμόγελο να αποτελεί βασική και απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση, και δημιουργούν την καλύτερη αίσθηση στις «Κιμωλίες»*.

Αναμφισβήτητα, η Κιμωλία Art Cafe δεν είναι τυχαία το στέκι της πόλης. Είναι ένας χώρος που γεννά αναμνήσεις και θυμίζει bistrot σε κάποιο στενό του Παρισιού. Στον μαυροπίνακα της Αθήνας, δίνει μια μικρή νότα αισιοδοξίας και καλαισθησίας και παραμένει ένα στολίδι στην καρδιά της πόλης.

*Κιμωλίες ονομάζονται οι θαμώνες του μαγαζιού*

INFO:

Υπερείδου 5, Αθήνα ΤΚ 105 58

https://www.kimolia-art-cafe.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/kimoliaartcafe/

Facebook: https://www.facebook.com/kimolia

 

Κείμενο: Πετροπούλου Ιωάννα

 

 

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δήμος Αθηναίων: Από 1ης Απριλίου 3ετές πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Από εκμάθηση κολύμβησης, μέχρι Yoga, Pilates, Πολεμικές τέχνες και Τάι Τσι.

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.