Νέα Mercedes SLC με το Night Package και στα 1.600 κ.εκ.

Η νέα Mercedes SLC η οποία παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες, κάνει την πρώτη εμφάνισή της με το προαιρετικό πακέτο εξωτερικής αναβάθμισης Night Package. Αυτό είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις SLC 180, SLC 200, SLC 250 d και SLC 300, καθώς και στην κορυφαία SLC 43.

Το Night Package περιλαμβάνει νέα μάσκα “diamond” σε συνδυασμό χρωμίου και γυαλιστερού μαύρου, σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, διαχύτη στον πίσω και απολήξεις εξατμίσεων σε μαύρο χρώμιο. Επίσης, διατίθενται 18 ιντσών πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου AMG σε ασημί – μαύρο με ελαστικά διαστάσεων 225/40 εμπρός και 245/35 πίσω. Στην ισχυρότερη SLC 43 με το Night Package, το σπόιλερ εμπρός, οι καθρέπτες και ο διαχύτης είναι βαμμένοι σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Οι τιμές για τη νέα Mercedes SLC δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί και αναμένεται να δοθούν στα μέσα Ιανουαρίου, όταν ξεκινήσουν και οι παραγγελίες.Να υπενθυμίσουμε ότι η αρχική SLC 180 εφοδιάζεται με turbo κινητήρα 1.6 λτ. ισχύος 156 ίππων, ο οποίος προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα.


ΠΗΓΗ : autogreeknews.gr

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.