Ο Φίνιαν εξηγεί γιατί θεωρεί τον εαυτό του ήρωα του τελικού Champions League 2005

Ο Στιβ Φίνιαν θεωρεί τον εαυτό του ήρωα του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη στις 25 Μαΐου 2005 διότι τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να παραχωρήσει τη θέση του στον Ντίετμαρ Χάμαν, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

“Πάντα έλεγα ότι άλλαξα το ματς, εκείνη τη νύχτα.  Εάν δεν είχα τραυματιστεί, δε θα κερδίζαμε το τρόπαιο. Ο τραυματισμός μου, ήταν το καλύτερο που συνέβη στη Λίβερπουλ.Με την αποχώρησή μου, ο Ράφα Μπενίτεθ άλλαξε το σύστημα. Ο Χάμαν ήταν τόσο σημαντικός, για την επιστροφή μας στο ματς. Έκανα θεραπεία, κι έχασα και τα τρία γκολ. Αλλά καταλάβαινα, τι γινόταν. Ήξερα ότι σκοράραμε, γιατί ο θόρυβος ήταν δυνατός”, υποστήριξε ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ. Ειλικρινής όσον αφορά το συγκλονιστικό τελικό του 2005 και την ολική επαναφορά της Λίβερπουλ, απέναντι στη Μίλαν.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...