iPhone 7: Προετοιμασία και χαρακτηριστικά

Πριν από μόλις λίγους μήνες τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus έκαναν την εμφάνιση τους, ωστόσο η Apple βρίσκεται ήδη στα σκαριά του iPhone 7…

…όπως αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer.

Βάσει της εν λόγω ιστοσελίδας, το νέο κινητό τηλέφωνο θα προσιδιάζει στα προηγούμενα μοντέλα, ιδιαίτερα όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνισή του. Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη OLED, ίδιας δηλαδή τεχνολογίας με αυτή του Apple Watch, με προστασία της επιφάνειας από γρατζουνιές.

Το νέο δημιούργημα της Apple, που θα είναι διαθέσιμο την επόμενη σεζόν, πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, αυτή με οθόνη 4,7 ιντσών και μία ακόμα με μεγαλύτερη οθόνη 5,5 ιντσών. Φημολογείται επίσης ότι η συσκευή θα διαθέτει κυρτή οθόνη, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge της Samsung.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Inquirer, το κινητό θα έχει ενσωματωμένη τη νέα ακυκλοφόρητη ακόμα έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας iOS 9, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο συνέδριο WWDC της Apple που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Όσον αφορά στα τεχνικά μέρη, θεωρείται ότι το επόμενο iPhone θα ενσωματώνει το τσιπ A9 της εταιρείας TSMC και 2GB μνήμη RAM. Θα διατίθεται σε 3 εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 16GB, 64GB και 128GB. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάλυση της κάμερας θα αυξηθεί σημαντικα στα 21 Mpixels επιλέγοντας τον νέο αισθητήρα της Sony, Exmoor RS.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι η συσκευή προβλέπεται να παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ωστόσο εικάζεται ότι η Apple ίσως προχωρήσει στην πώλησή του iPhone 7 τον Αύγουστο. Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με το όνομα, τη διάθεση ή την τιμή της «νέας» συσκευής.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.