Style Trend: Πώς να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου denim κομμάτια!

Το τζιν παντελόνι και γενικότερα τα denim looks αποτελούν αδιαμφισβήτητα τα πιο ευκολοφόρετα και all time classic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου! Έχεις βαρεθεί όμως τα κλασικά στυλ και θες μια πιο μοντέρνα εκδοχή; Σας παρουσιάζω στυλ και έξυπνους τρόπους που μπορείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας denim κομμάτι και να ξεχωρίσετε!

 

1. 70’s style

Πρώτη και κυρίαρχη τάση της σεζόν η καμπάνα! Ειδικά για όσες γυναίκες διαθέτουν τον κλασσικό μεσογειακό σωματότυπο τα jeans σε καμπάνα seventies γραμμή αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς. Συνδυάστε τα με ψιλές πλατφόρμες και crop tops μπλουζάκια και εντυπωσιάστε!

5507911be94cc4cf1f4f9d66809d0c8cκ1high weisted jeans-Victoria-Beckham-2013-street-style-in-high-waisted-denim

2.Total Denim looks

Με έμπνευση την αμέσως επόμενη δεκαετία, τα 80’s, το denim total look δείχνει πιο fresh απο ποτέ αν επενδύσεις στα σωστά κομμάτια! Βασικός κανόνας για ένα σωστό total look είναι να φροντίσετε το πουκάμισο και το παντελόνι να μην έχουν την ίδια απόχρωση. Επίσης, αν θες να τονίσεις τις καμπύλες σε μια skinny σιλουέτα επιλέγεις πιο ανοιχτόχρωμο jean, αντιθέτως αν έχεις κάποιες επιπλέον καμπύλες που θες να ‘κρύψεις’ μπορείς να επιλέξεις μια σκούρα απόχρωση συνδυασμένη με nude ψηλοτάκουνα για ψηλόλιγνα πόδια!

t1τ2 τ3street2

3.Denim Φόρεμα

Το στυλ για την φετινή άνοιξη/καλοκαίρι δεν είναι πλήρες χωρίς ένα τζιν φόρεμα. Καθώς το denim αποτελεί την τοπ τάση της σεζόν σου δίνει τη δυνατότητα να φοράς αυτό το ρούχο απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είναι απαραίτητο να είναι φόρεμα αλλά μια έξυπνη λύση είναι να αξιοποιήσεις ένα μακρύ πουκάμισο και συνδυάζοντάς το είτε με μια ζώνη στη μέση είτε ριχτό μπορείς εύκολα να το μετατρέψεις σε ένα υπέροχο και άνετο denim φόρεμα!

cba4ac155658990892a85637d460cc26cool-denim-dress-sunglasses-le-fashion-street-style FE7A4294 tumblr_n6933sMnIN1qcv7buo1_1280

4.Σκισμένο jean

Σταθερή αξία και φέτος τα σκισμένα τζιν παντελόνια που αποτελούν μια τάση η οποία δεν θα φύγει ποτέ απο τη μόδα! Ξεβαμμένο και γεμάτο σκισίματα ξεχωρίζει μέσα στα casual trends. Συνδυάζωντας  jean σε boyfriend γραμμή με γυρισμένα ρεβερ μαζί με απλά loose μπλουζάκια και ψιλοτάκουνα, είναι η τάση που θα λατρέψεις!

street5 σ1 σ3σ2

 

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.