Θεσσαλονίκη: Σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο

Σε ρυθμούς Πάσχα μπήκε η αγορά της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) Παντελής Φιλιππίδης ευχήθηκε -μεταξύ άλλων- να ληφθούν άμεσα αναπτυξιακά μέτρα που θα δώσουν ώθηση στην πραγματική οικονομία.

Βάσει της ανακοίνωσης του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, το προτεινόμενο ωράριο κατά την Πασχαλινή περίοδο, έχει ως εξής: στις 2 και 3 Απριλίου 2015, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, το Σάββατο 4 Απριλίου θα κλείσουν τρεις ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 6 το απόγευμα, και την Κυριακή των Βαΐων προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 11πμ έως τις 6 μμ.

Τη Μεγάλη εβδομάδα, από τη Μ. Δευτέρα (6 Απριλίου) έως και τη Μ. Πέμπτη (9 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και τη Μ. Παρασκευή θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι και θα κατεβάσουν ρολά στις 7 το απόγευμα. Το Μ. Σάββατο (11 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα θα είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 15 Απριλίου.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...