Όσα γνωρίζουμε για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Μπορεί όσοι βρέθηκαν πριν λίγους μήνες στην Εθνική Λυρική Σκηνή να παρακολούθησαν τη μικρού μήκους «Βληχή» του Γιώργου Λάνθιμου, με πρωταγωνίστρια την Έμμα Στόουν, πάντως, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία μεγάλου μήκους δουλειά του Έλληνα σκηνοθέτη, που δεν ήταν άλλη από την «Ευνοούμενη».

Ο Λάνθιμος έχει προ των πυλών την επόμενη κινηματογραφική δουλειά του. Το «And» όπως θα λέγεται η επερχόμενη ταινία του, θα είναι μια παραγωγή της Searchlight Pictures και σε αυτό θα δούμε γνώριμους αλλά και νέους συνεργάτες του.

Έτσι, λοιπόν, ο δρόμος του Λάνθιμου θα συναντήσει για άλλη μια φορά αυτόν της Έμμα Στόουν, ενώ στην ταινία θα παίζουν επίσης ο Γουίλεμ Νταφόε, ο Τζέσε Πλέμονς και η Μάργκαρετ Κουάλεϊ.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν έχουν γίνει γνωστές, πάντως, για το σενάριό της, ο Γιώργος Λάνθιμος θα συνεργαστεί για άλλη μία φορά με τον Ευθύμη Φιλίππου. 

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στη Νέα Ορλεάνη. 

Από την πλευρά της εταιρείας παραγωγής Searchlight, οι διευθυντές της Ντέιβιντ Γκρίνμπαουμ και Μάθιου Γκρίνφιλντ δήλωσαν: «Το να δουλεύουμε με τον Γιώργο συνεχίζει να είναι ένα highlight για εμάς, κι αυτό είναι ένα ακόμα πραγματικά αυθεντικό πρότζεκτ που κάνει τη δουλειά του να ξεχωρίζει. Το να ξανασυνεργαζόμαστε με την Έμμα, τον Τζέσε, τον Γουίλεμ και τη Μάργκαρετ όπως και με την Elemnet και τη Film4 είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα».

Με πληροφορίες από το Variety.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.