Προβλέψεις για την εβδομάδα 22 – 28 Ιουνίου 2015

aries-horoscope-2014
ΚΡΙΟΣ

Η ένταση και οι δυσκολίες συνεχίζονται. Δείξτε υπομονή και προνοητικότητα για να μην αναγκαστείτε να κάνετε εκπτώσεις στις προσδοκίες σας. Αποφύγετε αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασίας σας και, γενικά, αναβάλετε συζητήσεις που είναι πιθανό να καταλήξουν σε διάσταση απόψεων. Μην κάνετε σημαντικές μετακινήσεις ή συμφωνίες που μπορεί να μη σας εξυπηρετούν αργότερα και γενικά μη παίρνετε τώρα σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας. Κάτι που πρέπει να επιδιώξετε είναι η χαλάρωση και η ηρεμία. Στο αισθηματικό τομέα  τίποτα δε φαίνεται να αλλάζει ουσιαστικά. Σκεφτείτε μήπως φταίτε λιγάκι και εσείς καθώς δεν αποφασίζετε να είστε λιγότερο αυστηροί.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Μερικά οικονομικά προβλήματα παραμένουν άλυτα και είναι πιθανό να σας ταλαιπωρήσουν. Φροντίστε να τακτοποιείτε, σιγά-σιγά, τις εκκρεμότητες και μην κάνετε έξοδα ή επενδύσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ριψοκίνδυνες. Μην εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο όμως πριν διαπιστώσετε ότι η καινούργια «ευκαιρία» δεν θα αναβληθεί, αν γλιτώσει την… ματαίωση. Στο αισθηματικό τομέα τίποτα δεν είναι ικανοποιητικό αλλά έχετε κάθε δυνατότητα να αλλάξετε την κατάσταση αν αλλάξετε και εσείς  λιγάκι τη νοοτροπία σας. Μια συνάντηση ωστόσο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο φαίνεται να αναζωπυρώνει κάπως το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξακολουθείτε να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με πάρα πολλές σκέψεις, προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση αλλά και τον εαυτό σας αντικειμενικά. Μη διστάσετε να κάνετε μια γενική αναθεώρηση για τις απόψεις σας, τα οικογενειακά σας, την καριέρα σας και τα αισθηματικά σας ακόμη κι αν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να ομολογήσετε στον εαυτό σας πως κάνετε σοβαρά λάθη. Αυτό το διάστημα δεν ευνοεί παρορμητικές ενέργειες και βιαστικές αποφάσεις. Είναι καιρός να σταματήσει αυτή η ασάφεια που επικρατεί μέσα σας, να πάψετε να εθελοτυφλείτε στα ψυχολογικά σας προβλήματα και να κουραστείτε για την πρόοδο σας.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπερένταση συνεχίζεται και για αυτό ευθύνεστε αρκετά γιατί αφήσατε ένα σωρό προβλήματα να σας ταλαιπωρούν χωρίς λόγο. Μην αρχίζετε τίποτα που δε μπορείτε ή δε σας επιτρέπουν οι συνθήκες να τελειώσετε, ιδιαίτερα αν αφορά την αισθηματική σας ζωή. Αντί να μάχεστε μια σχέση προσπαθήστε να την διορθώσετε και δώστε την ευκαιρία στον άλλο άνθρωπο να ανοίξει την καρδιά του και να εκθέσει τις απόψεις του και προσπαθήστε να μην είστε εριστικοί ή καυστικοί όταν συζητάτε.

Γενικά αποφύγετε να δώσετε αφορμή ή αναμειχθείτε σε σχόλια ιδιαίτερα στο περιβάλλον της εργασία σας. Όλοι προσέξτε την υγεία σας και μην κουράζεστε πολύ.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Παρόλες τις δυσκολίες προχωρείτε σε καινούργιες φιλοδοξίες και δραστηριότητες και έχετε φτάσει σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο που θα κρίνει την επαγγελματική και οικονομική σας πρόοδο, μακροπρόθεσμα. Οι φιλοδοξίες και τα σχέδια σας είναι πραγματοποιήσιμα αλλά απαιτούν περισσότερη δουλειά για να επιτύχουν.

Όσοι είστε δεσμευμένοι,  προστατέψετε τη σχέση σας από παρεξηγήσεις, όσοι παντρευτήκατε πρόσφατα δεχθείτε με περισσότερη προθυμία τις αλλαγές που συνεπάγεται ο γάμος κι όσοι είστε μόνοι σας, σκεφτείτε πως υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από μια δέσμευση.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερένταση και η κούραση υποχωρούν αλλά είναι πιθανό να υποστείτε τις συνέπειες τους σε τούτο το αρκετά δύσκολο διάστημα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τέτοιες ψυχολογικές περιπέτειες και μην ασχολείστε με τους ανθρώπους που σας έχουν κάνει την ζωή δύσκολη με τις απαιτήσεις ή την αδιαφορία τους.

Όσοι έχετε οικογενειακά προβλήματα, φροντίστε να τα τακτοποιήσετε χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας. Πρωτεύει η πρόοδος στην εργασία σας που μπορεί να σας δώσει μεγάλες ικανοποιήσεις

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη, για τους περισσότερους από σας, καθώς θα κρίνει την τελική έκβαση προβλημάτων που σας απασχολούν από καιρό. Είναι αλήθεια πως η ψυχολογική σας κατάσταση δεν βοηθά. Νιώθετε αγχώδεις και καταπιεσμένοι, ενώ ακόμη σας έχουν εκνευρίσει οι συνεχείς συζητήσεις και διαφωνίες. Μην επιχειρείτε τίποτα που δε θέλετε να γίνει γνωστό και προσέξτε να μη πέσετε θύμα παρασκηνιακών ενεργειών που μπορεί να γίνουν εις βάρος σας.

Αισθηματικά, τα πράγματα δεν είναι ιδανικά αλλά, μόλις αντιμετωπίσετε τα αλλά προβλήματα σας, αλλάξουν προς το καλύτερο.

 

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φανείτε προσεκτικοί στα οικονομικά σας, καθώς το καλοκαίρι αυτό θα είναι ένας σταθμός προόδου που θα απολαύσετε σε δυο χρόνια. Προσπαθήστε, να συγκεντρώσετε τη δραστηριότητα σας στα πρακτικά θέματα και να αφήσετε για αργότερα τα ψυχολογικά που, σαν καλοί Σκορπιοί, πάντα θα έχετε για να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη. Μην διστάσετε να αγωνιστείτε για ότι πραγματικά επιθυμείτε ακόμη και αν τώρα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα ξαφνιάσουν το άμεσο περιβάλλον σας.

Μην έχετε εμπιστοσύνη σε φίλους που πάντα συμφωνούν μαζί σας, όσο για τα αισθηματικά σας, αν μπορείτε, θα πρέπει να τα αντέξετε κάτω από το φως της λογικής.

sagittarius-horoscope-2014

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να μην «ανοίγετε τα χαρτιά σας» από την πρώτη στιγμή κι αφήστε τους άλλους να λένε μέχρι να…. κουραστούν και να εκδηλώσουν τις προθέσεις τους. Άλλωστε, έχετε κουραστεί παρά πολύ μέχρι τώρα και είναι πολύ άδικο να εισπράξετε μια ακόμη απογοήτευση. Φανείτε συνεπείς στα προγράμματα σας, μην επηρεάζεστε από την κριτική ή τις συμβουλές των άλλων, μην κάνετε τολμηρές αλλαγές και μην ξοδεύετε άσκοπα χρήματα γιατί θα σας χρειαστούν.

Προλάβετε οικονομικές κακοτοπιές με συντηρητικό χειρισμό και πρακτικό πνεύμα και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για μία συνεργασία που δεν σας εμπνέει σιγουριά.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να σκέπτεστε τις απόψεις των άλλων πριν μιλήσετε με τον γνωστό παρορμητισμό σας γιατί, διαφορετικά, κινδυνεύετε να είστε άδικοι ή να μην φανεί το δίκιο σας! Ιδιαίτερα πρέπει να είστε ήρεμοι και προνοητικοί και μην εμπιστεύεστε ή να ποντάρετε τόσο στην τύχη ή στην βοήθεια των άλλων. Οικονομικά, αρχίζετε να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον παρόλο που υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αμελήσετε. 

Επωφεληθείτε από μια καινούργια γνωριμία χωρίς να τολμήσετε επενδύσεις και, οι δεσμευμένοι, από μια ευκαιρία να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα με τον σύντροφο σας.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα και να ασχοληθείτε περισσότερο με την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών σας θεμάτων αν θέλετε να δοθεί ένα τέλος στις οικονομικές και άλλες ταλαιπωρίες των τελευταίων χρόνων. Μην καταπιέζεστε προσπαθώντας να προσαρμοστείτε σε καταστάσεις που σας κουράζουν αλλά αρχίστε να εκφράζετε πιο ελεύθερα τον εαυτό σας, τολμώντας αυτό που πραγματικά θέλετε. Δείτε με καθαρό μάτι την κατάσταση στα αισθηματικά σας και αποφασίστε να διαλέξετε αυτό που σας πηγαίνει κάνοντας και… θυσίες.

Επιλέξτε από τώρα ένα καλοκαιρινό προορισμό που θα θέλατε να επισκεφτείτε.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι δύσκολη και κουραστική και εσείς δε φαίνεστε διατεθειμένοι να κάνετε τίποτα καινούργιο για να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Επαγγελματικά πηγαίνετε καλυτέρα και υπάρχουν ευκαιρίες για μεγαλύτερη ακόμη βελτίωση. Πρέπει να αφήσετε κατά μέρος τους άχρηστους συναισθηματισμούς και να προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους ώστε να μπορέσετε να προετοιμασθείτε για τις αλλαγές που θα σας δώσουν την ηρεμία σας. Συχνά μερικές δυσκολίες, μας βοηθούν να ωριμάσουμε και να δούμε τη ζωή πιο ρεαλιστικά ίσως πιο ουσιαστικά. Εσείς περάσατε αρκετές και – πολλοί – περνάτε ακόμη.

Δείτε και τις καλές πλευρές της ζωή σας, αλλά και την αναμφίβολη ωρίμανση σας μέσα από λάθη που, καλό θα είναι, να μην συνεχιστούν.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Στο πρώτο δρομολόγιο των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων στην Αθήνα

Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους της πρωτεύουσας

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων: Η λίστα με τα μουσεία της Αθήνας με ελεύθερη είσοδο

Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και μουσεία του δημοσίου, αλλά και σε όσα ιδιωτικά μουσεία συμμετέχουν στον εορτασμό, είναι δωρεάν.

Ο Δήμαρχος Ν.Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης συνομιλεί με τους νέους και τις νέες της πόλης

Στη συζήτηση θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος το οποίο ήδη έχει αρχίσει να υλοποιείται.

Τα σύννεφα «mammatus» έκαναν την εμφάνισή τους στον Αττικό ουρανό (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Το όνομά τους προέρχεται από τη λατινική λέξη «Mamma» που σημαίνει μαστός, στήθος. Συχνά παρατηρούνται μετά το πέρασμα ενός μετώπου καταιγίδας ή κατά τη φάση ψύξης μιας καταιγίδας.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Παρασκευή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ένα δισεκατομμύριο άτομα παγκοσμίως, δηλαδή το 20% του ενήλικου πληθυσμού, πάσχει από υπέρταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων: Η λίστα με τα μουσεία της Αθήνας με ελεύθερη είσοδο

Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και μουσεία του δημοσίου, αλλά και σε όσα ιδιωτικά μουσεία συμμετέχουν στον εορτασμό, είναι δωρεάν.

Τα σύννεφα «mammatus» έκαναν την εμφάνισή τους στον Αττικό ουρανό (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Το όνομά τους προέρχεται από τη λατινική λέξη «Mamma» που σημαίνει μαστός, στήθος. Συχνά παρατηρούνται μετά το πέρασμα ενός μετώπου καταιγίδας ή κατά τη φάση ψύξης μιας καταιγίδας.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ένα δισεκατομμύριο άτομα παγκοσμίως, δηλαδή το 20% του ενήλικου πληθυσμού, πάσχει από υπέρταση.