Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (25-31/05/2015)

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Την περίοδο αυτή είστε πιο πρακτικοί ενώ οι ανάγκες και οι εξελίξεις σας υποχρεώνουν να αλλάξετε συμπεριφορά και προτεραιότητες. Το συναίσθημα σας διακυμαίνεται και η αποφασιστικότητα σας ευαισθητοποιείται. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι αποφύγετε να ρισκάρετε σε μια απόφαση ή σε μια συμφωνία. Στα ερωτικά υπάρχει μεν προσφορά αλλά περισσότερο κυριαρχεί η ασάφεια από την πλευρά των άλλων. Ένα παλιό επαγγελματικό πρόβλημα μπορεί να επανεμφανιστεί πιέζοντας σας να το κλείσετε οριστικά. Ένας δικός σας άνθρωπος ενδέχεται να σας απασχολήσει ή να σας δημιουργήσει καινούργιους μπελάδες. Λύσεις θα δοθούν σε ένα ζήτημα υγείας.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή σας βρίσκει αποφασισμένους να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε και τις περισσότερες φορές να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Περιέργως ευνοείστε στα οικονομικά έστω για τις πιο απαραίτητες ανάγκες. Το στενό περιβάλλον παραμένει λίγο αντίθετο με την γνώμη ή με τον τρόπο της ζωής σας και δεν έχετε παρά να κάνετε τον κόπο της εξήγησης ή έστω και της μικρής υποχώρησης έτσι ώστε να δείξετε ότι τους λαμβάνετε υπόψη σας. Τα επαγγελματικά διλλήματασυνεχίζουν να υπάρχουν. Βρείτε ένα καινούργιο τρόπο να προσαρμόσετε τα σχέδια σας στο γενικότερο κλίμα της εποχής καταπολεμώντας το φόβο και τις ανασφάλειες του χαρακτήρα σας.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδιαφέρον στο μεσοδιάστημα του Μαΐου για τους περισσότερους από εσάς και αρκετά κατάλληλες οι μέρες που ακολουθούν, τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και σε επίπεδο επαγγελματικό. Λίγο καλύτερος χειρισμός στα οικονομικά θα βοηθούσε κάποιες πρωτοβουλίες θα απέδιδαν. Ερωτικά σύντομα έρχεται μια καλύτερη εποχή. Πάντως ότι και αν συμβαίνει τώρα εσείς διατηρήστε ένα μέτρο και ένα συγκεκριμένο ρυθμό αποφεύγοντας βιασύνες, παρορμητικές συγκινήσεις και βεβιασμένες πρωτοβουλίες την ώρα που μπορείτε και εσείς αλλά και οι άλλοι να περιμένουν.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εποχή είναι ενδιαφέρουσα καθώς έχετε την βοήθεια της Αφροδίτης η οποία εξυπηρετεί την πραγματοποίηση σχεδόν όλων των επιθυμιών σας ευνοώντας σας να ακολουθήσετε τακτικές που θα αποδώσουν άμεσα. Η κινητικότητα είναι χαρακτηριστική και πολλοί από εσάς έχετε πολλά να συζητήσετε ή να βρεθείτε συχνά σε πολυσύχναστους χώρους. Άγχη και υποχρεώσεις σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι γίνονται ένας μικρός εφιάλτης που όμως τον αντιμετωπίσετε πιο θαρραλέα και με μεγαλύτερη σιγουριά και στο τέλος θα φέρετε εις πέρας όλα αυτά που έχετε επωμιστεί.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Η περίοδος είναι έντονα κινητική αλλά αρκετά αγχώδης καθώς υπάρχουν σχέδια και ιδέες αλλά δεν υπάρχουν μετρητά για την υλοποίηση τους. Το δεύτερο δεν πρέπει να σας απογοητεύει, αντίθετα προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί διατηρώντας σε φόρμα τον δυναμισμό σας και περιμένοντας να εκμεταλλευτείτε την κατάλληλη στιγμή για να τον διοχετεύσετε τόσο παραγωγικά όσο και δημιουργικά. Ερωτικά η ατμόσφαιρα βελτιώνεται, κάποιες ειδήσεις στον κοινωνικό περίγυρο θα γίνουν αφορμή να αναθεωρήσετε την εκτίμηση σας για ένα πρόσωπο και ίσως χρειαστεί να υποχωρήσετε σε έναν επαγγελματικό διακανονισμό προκειμένου να μην χαθεί μια ευκαιρία για το μέλλον.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα στον ορίζοντα αλλά και η προειδοποίηση ότι σύντομα θα γίνουν μεγάλα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας. Ο άξονας προσωπική και επαγγελματική ζωή πάλλεται ξανά και εσείς δεν έχετε παρά να πάρετε μέτρα προφύλαξης και άμυνας, καλλιεργώντας αρκετές εναλλακτικές. Ωστόσο τις μέρες αυτές ευνοείστε αρκετά στον οικονομικό τομέα και περισσότερο σε θέματα νομικών διευθετήσεων. Ότι σας συμβαίνει πάντως τώρα γίνεται για κάτι καλό το οποίο δεν φαίνεται προς το παρόν, γι’ αυτό μην βιάζεστε να προδικάζετε τυχόν κλίμα ταλαιπωρίας εξαιτίας του.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Την εβδομάδα αυτή υπάρχουν κάποιες έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις για τις οποίες ευθύνονται κυρίως πρόσωπα και συμπεριφορές τρίτων αλλά παράλληλα και κάποια έκτακτα γεγονότα που διαφοροποιούν την καθημερινότητα σας χωρίς να μπορείτε εσείς να επέμβετε, τουλάχιστον άμεσα. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, κάντε τις δέουσες υποχωρήσεις, προσπαθήστε να είστε σαφείς σε συζητήσεις εμπορικές, οικονομικές ή πρακτικές και μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο σας επιτρέπουν οι καταστάσεις και τα οικονομικά σας δεδομένα.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονο το διάστημα με πολλές αντιπαραθέσεις αλλά και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις για πολλούς από εσάς. Παρόλα αυτά είναι ακατάλληλη εποχή για αποφάσεις που θα σας δέσμευαν σε νέες ιστορίες αγάπης ενώ κάτι τέτοιο προτείνεται για εσάς το προσεχές φθινόπωρο. Απολαύστε τα καλά που μπορεί να σας δώσει η ζωή και μείνετε λίγο αποστασιοποιημένοι από καταστάσεις έντασης εριστικών προθέσεων ή εμπλοκής σε προβλήματα τρίτων. Συγκεντρωθείτε εκεί που αποδίδετε και κυρίως στους χώρους και στους ανθρώπους που εξυπηρετούν την χαρά αλλά και την επιβίωση σας.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κουραστικό αλλά παράλληλα και δημιουργικό το διάστημα που μεσολαβεί, ιδίως για τα επαγγελματικά σας. Αντιθέσεις στην αισθηματική σας ζωή δεν θα λείψουν αλλά και αρκετές ευκαιρίες να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε, εκεί που θέλετε. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και προσγειωμένοι αρκούντως. Διατηρήστε όμως μια διπλωματική συμπεριφορά αποφεύγοντας να θίξετε κακώς κείμενα στην πλευρά των άλλων. Επαγγελματικά ότι και αν μεσολαβήσει δεν μπορεί να φρενάρει μια πρόοδο που εξελίσσεται.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συμπαθητικές οι μέρες που ακολουθούν αλλά και αρκετά κατάλληλες για την ολοκλήρωση ενός σχεδίου ή να πετύχετε ένα εύκολο στόχο. Οι σπουδαστές συγκροτηθείτε καλύτερα στο αντικείμενο σας και οι ελεύθεροι επαγγελματίες υπερασπίστε το αντικείμενο της δουλειάς σας. Μην αφήνετε τις φήμες να επηρεάζουν την ψυχολογία σας και χωρίς να χάνετε το ρεαλισμό σας αντιτάξτε την αισιοδοξία σας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις με συνεργάτες αλλά πλησιάστε ανθρώπους που μπορεί να φανούν χρήσιμοι και που όχι μόνο σας καταλαβαίνουν αλλά και σας αγαπούν ειλικρινά.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε προτεραιότητα σας προσωπικά σας αιτήματα, αποφύγετε αντιθέσεις με τους άλλους, και μην κοινοποιείτε εκεί που δεν πρέπει,σχέδια και ιδέες για το εγγύς μέλλον. Εσείς μπορεί να αρέσκεστε να μοιράζεστε τα προσωπικά σας με τους άλλους, αλλά αρκετοί είναι εκείνοι που δεν σας βλέπουν και με τόσο καλό μάτι. Η εποχή είναι κατάλληλη να καταγίνετε με την πρακτική πλευρά της ζωής και με ότι σχετικό σας εξυπηρετεί στην τρέχουσα καθημερινότητα. Ερωτικά θα περάσετε καλά και οικονομικά θα έχετε μια μικρή βελτίωση κυρίως στην κάλυψη πάγιων λογαριασμών.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Οι μέρες είναι έντονα κινητικές, τα γεγονότα θα διαδεχτούν το ένα το άλλο, οι εντυπώσεις θα επηρεάσουν την γνώμη σας για προσωπικές σχέσεις και τελικά θα βρεθείτε σε μια μικρή αμηχανία την οποία όμως πρέπει να μην αφήσετε να πάρει μεγαλύτερη διάσταση. Στα οικογενειακά σας υπάρχει ένταση, στα επαγγελματικά μπορεί να έχετε περισσότερα αποτέλεσμα ικανοποίησης αλλά στις κοινωνικές και εργασιακές σας σχέσεις κάποιο γεγονός θα σας δυσαρεστήσει καθώς σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε ένα σχέδιο που είχατε. Λίγους μήνες αργότερα όμως αυτή η αναθεώρηση θα αποδειχτεί εξαιρετικά σωτήρια.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.