Καινοτόμες λύσεις από την Κόρινθο

- Advertisement -

Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, όσες επιχειρήσεις έχουν καταφέρει να παραμείνουν σε λειτουργία, αναγνωρίζουν την επιτακτική ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές στις μεθόδους που ακολουθούν ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Μιας εποχής που η έννοια της παγκοσμιοποίησης δεν αποτελεί πια όραμα και θεωρία, αλλά γεγονός και καθημερινότητα καθιστώντας την εξοικείωση με νέες επιχειρησιακές πρακτικές και εργαλεία, μονόδρομο.

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας, σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος αυτών των πιέσεων προσπαθώντας με περιορισμένα μέσα να επιτύχουν συμφέρουσες συμφωνίες με πελάτες & προμηθευτές του εξωτερικού, να περιορίσουν τα κόστη τους, να βρουν οικονομικότερους και αποτελεσματικότερους τρόπους να αποθηκεύσουν και να διανέμουν τα προϊόντα τους με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους.

Η κάλυψη της ανάγκης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για πραγματικές λύσεις και ουσιαστική καθοδήγηση αποτέλεσε την έμπνευση για την δημιουργία μιας ομάδας που στοχεύει στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αποκλειστικά κομμένων και ραμμένων στις ανάγκες κάθε επιχείρησης για τους τομείς των Προμηθειών, Logistics & Οργάνωσης Παραγωγής.

H LPS Consultants, όπως ονομάζεται, αποτελεί μια καινοτόμα ιδέα καθώς αντίστοιχες υπηρεσίες συναντάμε ως τώρα σε μεγάλες εταιρείες Συμβούλων, που κοστίζουν αρκετά ενώ συχνά οι προτάσεις τους παραμένουν σε θεωρητικό επίπεδο. Στην περίπτωση της LPS συνδυάζοντας εργαλεία τεχνολογίας, εμπειρία & ευελιξία, δίνονται πραγματικές & ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες υλοποιούνται σε συνεργασία με την επιχείρηση ενώ σημαντικό σημείο αποτελεί και το γεγονός ότι η αμοιβή τους αποτελεί συνήθως ένα μέρος του οικονομικού οφέλους που θα έχει η επιχείρηση από την συνεργασία, εκμηδενίζοντας έτσι το κόστος των υπηρεσιών τους.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Κόρινθο, ενώ υπάρχουν γραφεία στην Αθήνα αλλά και στην Κύπρο. Ο βασικός λόγος που επιλέχθηκε η Κόρινθος ως έδρα της εταιρείας, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια και εμπνευστή της LPS – Consultants κα Σύλβια Καραντάνη δεν είναι μόνο η αγάπη της για την περιοχή λόγω καταγωγής αλλά και η επιθυμία της να τονίσει το γεγονός ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται δεν παρουσιάζουν γεωγραφικούς περιορισμούς και μπορούν να εξυπηρετήσουν ανάγκες επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Η LPS – Consultants πρόσφατα εκπροσώπησε το Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας σε συναντήσεις γνωριμίας και ανάπτυξης συνεργασιών με διεθνή Ευρωπαϊκά δίκτυα και επιχειρήσεις που διοργανώθηκε στο Μιλάνο στο πλαίσιο της Διεθνούς έκθεσης Agrofood Expo 2015 ενώ συνδιοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Επιτυχημένες Διαπραγματεύσεις» που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου στο Λουτράκι, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η LPS εκπροσώπησε το Corinthian Cluster (Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας) σε εκδήλωση δικτύωσης ευρωπαϊκών clusters…

Posted by LPS Consultants – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων on Thursday, May 14, 2015

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πλήθος κόσμου στα Χαϊδαριώτικα Κούλουμα στο Δαφνί (ΦΩΤΟ)

Με φαγητό, καλό κρασί, πολύ χορό και περίσσια καλή διάθεση στο χώρο της πρώην γιορτής του κρασιού.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το λόφο του Φιλοπάππου για τα κούλουμα (ΦΩΤΟ)

Από τη γιορτή, δεν έλειψαν και τα σαρακοστιανά εδέσματα, όπως η παραδοσιακή λαγάνα ο χαλβάς και ελιές που προσφέρθηκαν σε όσους ήταν εκεί. 

Νέα ηλεκτρονικά συστήματα για να κοπεί το… τσάμπα στα λεωφορεία της Αθήνας

Συστήματα real time καταμέτρησης επιβατών και επικυρώσεων θα εγκατασταθούν αρχικά στα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία της Αθήνας.

Τα «κούλουμα» της Αθήνας | Από την Κωνσταντινούπολη στους Ρουμελιώτες γαλατάδες

Πως συνδέεται η έναρξη της Τεσσαρακοστής, με το Λόφο του Φιλοπάππου, τους λαϊκούς χορούς και τα κούλουμα.

Μικροί και μεγάλοι σε καρναβαλικούς ρυθμούς στο Ζάππειο (ΦΩΤΟ)

Επόμενο ραντεβού στου Φιλοπάππου για τα παραδοσιακά κούλουμα.

1984: Όταν η Αθήνα είχε το δικό της καρναβάλι (VIDEO)

Η παρέλαση των καρναβαλιστών της πρωτεύουσας μέσα από ένα σπάνιο οπτικό υλικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το λόφο του Φιλοπάππου για τα κούλουμα (ΦΩΤΟ)

Από τη γιορτή, δεν έλειψαν και τα σαρακοστιανά εδέσματα, όπως η παραδοσιακή λαγάνα ο χαλβάς και ελιές που προσφέρθηκαν σε όσους ήταν εκεί.