Style Trend: Πώς να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου denim κομμάτια!

Το τζιν παντελόνι και γενικότερα τα denim looks αποτελούν αδιαμφισβήτητα τα πιο ευκολοφόρετα και all time classic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου! Έχεις βαρεθεί όμως τα κλασικά στυλ και θες μια πιο μοντέρνα εκδοχή; Σας παρουσιάζω στυλ και έξυπνους τρόπους που μπορείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας denim κομμάτι και να ξεχωρίσετε!

 

1. 70’s style

Πρώτη και κυρίαρχη τάση της σεζόν η καμπάνα! Ειδικά για όσες γυναίκες διαθέτουν τον κλασσικό μεσογειακό σωματότυπο τα jeans σε καμπάνα seventies γραμμή αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς. Συνδυάστε τα με ψιλές πλατφόρμες και crop tops μπλουζάκια και εντυπωσιάστε!

5507911be94cc4cf1f4f9d66809d0c8cκ1high weisted jeans-Victoria-Beckham-2013-street-style-in-high-waisted-denim

2.Total Denim looks

Με έμπνευση την αμέσως επόμενη δεκαετία, τα 80’s, το denim total look δείχνει πιο fresh απο ποτέ αν επενδύσεις στα σωστά κομμάτια! Βασικός κανόνας για ένα σωστό total look είναι να φροντίσετε το πουκάμισο και το παντελόνι να μην έχουν την ίδια απόχρωση. Επίσης, αν θες να τονίσεις τις καμπύλες σε μια skinny σιλουέτα επιλέγεις πιο ανοιχτόχρωμο jean, αντιθέτως αν έχεις κάποιες επιπλέον καμπύλες που θες να ‘κρύψεις’ μπορείς να επιλέξεις μια σκούρα απόχρωση συνδυασμένη με nude ψηλοτάκουνα για ψηλόλιγνα πόδια!

t1τ2 τ3street2

3.Denim Φόρεμα

Το στυλ για την φετινή άνοιξη/καλοκαίρι δεν είναι πλήρες χωρίς ένα τζιν φόρεμα. Καθώς το denim αποτελεί την τοπ τάση της σεζόν σου δίνει τη δυνατότητα να φοράς αυτό το ρούχο απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είναι απαραίτητο να είναι φόρεμα αλλά μια έξυπνη λύση είναι να αξιοποιήσεις ένα μακρύ πουκάμισο και συνδυάζοντάς το είτε με μια ζώνη στη μέση είτε ριχτό μπορείς εύκολα να το μετατρέψεις σε ένα υπέροχο και άνετο denim φόρεμα!

cba4ac155658990892a85637d460cc26cool-denim-dress-sunglasses-le-fashion-street-style FE7A4294 tumblr_n6933sMnIN1qcv7buo1_1280

4.Σκισμένο jean

Σταθερή αξία και φέτος τα σκισμένα τζιν παντελόνια που αποτελούν μια τάση η οποία δεν θα φύγει ποτέ απο τη μόδα! Ξεβαμμένο και γεμάτο σκισίματα ξεχωρίζει μέσα στα casual trends. Συνδυάζωντας  jean σε boyfriend γραμμή με γυρισμένα ρεβερ μαζί με απλά loose μπλουζάκια και ψιλοτάκουνα, είναι η τάση που θα λατρέψεις!

street5 σ1 σ3σ2

 

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

314 βόμβες Αεροπορίας εντοπίστηκαν μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Τις είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί 2 μέτρα ακριβώς κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.

Νέος ιατρικός εξοπλισμός 6 εκατ. ευρώ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Κλειστά θα παραμείνουν για 3 ημέρες τα σούπερ μάρκετ, από τις 5 έως και τις 7 Μαίου.

Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Οδηγίες για την ενημέρωση του κοινού με μέτρα προφύλαξης.

Γιατί βάφτηκε κόκκινος ο ουρανός?

Το φαινόμενο μελετήθηκε τον 19ο αιώνα από τον λόρδο Rayleigh και ονομάζεται προς τιμή του «σκέδαση Rayleigh».

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.