Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (04-10/05/2015)

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα του Μαΐου δεν λείψουν μερικές αγωνίες αλλά τα πράγματα θα είναι καλά σε γενικές γραμμές. Οι δυνατότητες που θα έχετε για να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να εδραιωθείτε σε μεγαλύτερα αξιώματα στη δουλειά σας είναι προκλητικές ακόμη και για τους πιο ολιγαρκείς από εσάς. Ωστόσο, θα κουραστείτε πάρα πολύ γι’ αυτό φροντίστε να είστε οργανωμένοι. Προσέξτε όμως στις 4 του μήνα όπου η πανσέληνος θα φέρει μια πρόσκαιρη κρίση ή μια αιφνίδια ερωτική απογοήτευση. Μην κολλάτε όμως σε αυτό γιατί γρήγορα το κλίμα διορθώνεται. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δύσκολα τηρείτε και μην επιδιώκετε τώρα να κατακτήσετε έναν ανέφικτο στόχο. Δείξτε, όσο μπορείτε, κατανόηση στα προβλήματα ενός δικού σας ανθρώπου, ενώ μην αμελείτε τυχόν προβλήματα στην υγεία σας.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε πολλά να κάνετε και θα πρέπει να αυξήσετε τη δραστηριότητα σας και να οργανωθείτε κατάλληλα. Είναι από τις περιόδους που πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά την κρίση σας γιατί ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει όπως ξέρετε και που θα οδηγήσουν τελικά τα πράγματα. Στα επαγγελματικά σας σιγά – σιγά αποκτάτε περισσότερη φήμη, ενώ παράλληλα δημιουργούνται άριστες προοπτικές εξέλιξης και ανεβαίνει το κασέ σας. Οι πιο εργατικοί από εσάς ναι μεν θα κουραστείτε πολύ, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία σας αλλά θα κατακτήσετε κάποιους στόχους σας. Αποφύγετε αντιθέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσποιηθείτε ότι δεν ακούτε κάτι που εκείνος λέει άμεσα ή έμμεσα. Εσείς πρέπει να διατηρήσετε συνεχές το ωραίο χαμόγελο σας και μην αφήνετε τα πράγματα στην ερωτική πρακτική να λειτουργήσουν στην τύχη.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Μαΐου είναι πολύ πιθανό να σας δοθούν ευκαιρίες προβολής στο κοινωνικό σας περιβάλλον ενώ κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε με την οικογένεια χωρίς όμως να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επίσης θα έχετε μία βοήθεια ή μία σημαντική συμβουλή από ένα καλό φίλο. Κληρονομικές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας θα απασχολήσουν πολλούς από εσάς την εβδομάδα αυτή, τη στιγμή που οι δουλειές σας αποσπούν τη προσοχή σας σχεδόν ολοκληρωτικά καθώς από τη μια έχετε πολύ φορτωμένα ωράρια ενώ από την άλλη θα σας συμβούν κάποιες ανατροπές. Σε επίπεδο συναισθήματος να νιώθετε λίγο μετέωροι, αλλά σε επίπεδο ερωτικής πρακτικής ικανοποίησης τα πράγματα θα είναι καλύτερα και ουσιαστικότερα.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι πολύ έντονη εργασιακά αλλά είναι και λίγο επικίνδυνη γιατί βγαίνουν στη φόρα τα προβλήματα επαγγελματικών σχέσεων που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί είναι πιθανό να πέσετε θύματα κακόβουλων ατόμων που θα σας χτυπήσουν πισώπλατα. Προσπαθήσετε να δείτε ψύχραιμα μία άσχημη κατάσταση που θα προκύψει και να πάρετε τις αποφάσεις σας χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με καχύποπτες σκέψεις και υποθέσεις.Βρίσκεστε σε μία καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και τα γεγονότα σας αφήνουν να συνέλθετε, καθώς έρχονται συνέχεια καινούργια να βοηθήσουν την πεσμένη σας ψυχολογία. Η ερωτική σας ζωή είναι άμεση, καταναλωτική σε ενέργεια, απαιτητική σε αιτήματα και δυνατή σε ικανοποίηση. Όμως οι διαταραχές σε άλλους τομείς θα σας υποχρεώσουν να υπερασπιστείτε περισσότερο την αγάπη σας για έναν άνθρωπο.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα έχει πολλά μέτωπα και πρέπει όλα να τα προλάβετε. Μην δέχεστε ασάφειες για να μην δημιουργηθούν περιπλοκές που θα σας εξέθεταν στους ανωτέρους σας. Οι εντάσεις θα γίνουν τρόπος ζωής στη δουλειά καθώς θα επικρατήσει ένα κλίμα αδιαλλαξίας ενώ τα απρόοπτα θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Καλό θα είναι να κάνετε υπομονή και να είστε ψύχραιμοι. Μηνκάνετε καμία σημαντική κίνηση, ικανή να επηρεάσει τη παρούσα κατάσταση στη καριέρα σας. Έντονα και δυνατά προβλέπονται τα αισθήματα αλλά και οι επιθυμίες σας για τον ερωτικό σας σύντροφο. Μερικοί βέβαια είστε απαιτητικοί και λίγο ζηλιάρηδες αυτές τις μέρες. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως ανατραπεί ένα ερωτικό σχέδιο. Φροντίστε να έχετε και άλλες εναλλακτικές.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επίδραση της σημερινής πανσελήνου σας δημιουργεί πολλές ανασφάλειες αλλά οι δημόσιες σχέσεις, οι επαφές με άτομα ισχύος και οι επαγγελματικές αλλαγές είναι το φόρτε σας. Δίνετε το καλύτερό σας εαυτό στη προσπάθεια να κερδίσετε έδαφος στη καριέρα σας και τα καταφέρνετε μια χαρά. Αποφύγετε να φλυαρείτε για τα προβλήματα σας σε ανθρώπους που δεν έχει δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη τους και η φερεγγυότητα τους. Επίσης, μην αναλώνεστε σε σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και τακτοποιήστε εκκρεμότητες που περιμένουν. Περίεργη θα είναι η ατμόσφαιρα στα ερωτικά σας. Ίσως θα έπρεπε να γίνετε λίγο πιο τολμηροί και διακριτικά πιεστικοί στη σχέση με τον σύντροφο σας. Οργανώστε μία έξοδο με ανθρώπους που θα περάσετε ευχάριστα.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα του Μαΐου με επίκεντρο την πανσέληνο στις 4, δυσχεραίνει λίγο την υλοποίηση των προσδοκιών εκείνων που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τον τρόπο ζωής. Αυτή πάντως είναι μία καλή περίοδος να προβληματιστείτε για τις ανθρώπινες σχέσεις, καθώς σας απασχολούν ανακαλύψεις, απομυθοποιήσεις και αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Αλλεπάλληλα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να έχετε τα μυαλά σας στραμμένα στη δουλειά. Ωστόσο, οι κόποι σας θα αμειφθούν. Η περίοδος είναι καλή για να αναβαθμίσετε τον εργασιακό σας χώρο. Προσέξτε τις κινήσεις σας και υπερασπίστε ότι υπάρχει ερωτικά στη ζωή σας και σας αφορά να συνεχιστεί. Οργανώστε έγκαιρα το ερωτικό σας πρόγραμμα αλλά μην θυμώσετε αν κάτι δεν πάει όπως θα θέλατε.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και η πανσέληνος στις 4 του μήνα επηρεάζει λίγο την καθημερινότητα σας τα πράγματα όσον αφορά την επαγγελματική και κοινωνική σας δραστηριότητα αρχίζουν σταθερά να βελτιώνονται. Ασχοληθείτε και με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα θέματα του σπιτιού σας. Παρά τις γενικές δυσκολίες, τα προβλήματα μπορούν να μπουν στο δρόμο για την λύση τους. Η ατμόσφαιρα χρειάζεται ανανέωση. Οι δουλειές σας έχουν πάρει ήδη το δρόμο τους γι’ αυτό θα έχετε τη πολυτέλεια να κάνετε ένα καλό καταμερισμό των ωρών σας και να αυξήσετε λίγο την αποτελεσματικότητα σας, απολαμβάνοντας παράλληλα τη προσωπική σας ζωή. Αναθεωρήσεις συνεργατών και επαγγελματικών στόχων είναι πιθανόν επιβεβλημένες.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τόσο η δουλειά όσο και οι οικονομικές σας υποθέσεις αποσπούν το μέγιστο του χρόνου και της σκέψης σας, με αποτέλεσμα να ενδίδετε σε εξαντλητικά ωράρια, επικίνδυνα για την υγεία σας. Οι οικονομικές ισορροπίες θα επέλθουν μέσα σε αυτό το μήνα γι’ αυτό μην ανυπομονείτε και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Κάποιος δικός σας μπορεί να χρειαστεί την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα του και εσείς ίσως βρεθείτε στην ανάγκη μιας συμβουλής για θέματα κυρίως οικονομικά ή, μερικοί, ψυχολογικά. Θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να ψυχαγωγηθείτε και να χαρίσετε την ευκαιρία για μία ευχάριστη συντροφιά στον εαυτό σας. Η πανσέληνος θα φέρει λίγα σύννεφα στην ερωτική σας ζωή εξ αιτίας αιφνίδιων περιστατικών που θα αφορούν το μέρος του συντρόφου σας. Δείξτε ψυχραιμία και προσπαθήστε να διατηρήσετε ευχάριστο το κλίμα γύρω σας.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Μαΐου μπαίνετε σε μία περίοδο ουσιαστικών αλλαγών που θα σας οδηγήσουν σε διαφορετικό τρόπο ζωής. Θα έχετε πολλές δραστηριότητες και με άριστα αποτελέσματα. Ναι μεν εξαντλείστε στην εργασία σας αλλά οι στόχοι σας ευοδώνονται ενώ, οι πιο φιλόδοξοι, δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη θέση στον επαγγελματικό στίβο. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την κοινωνικότητα σας, μην αντιδικήσετε με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο και την διάθεση σας και γενικά αποφύγετε λόγια και κινήσεις που δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα αλλά θα μπορούσαν αντιθέτως να γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις και σχόλια στο παρασκήνιο. Η ερωτική σας ζωή συνεχίζει να σας απασχολεί και είναι βέβαιο ότι είστε από τους πιο ευνοούμενους όσον αφορά την ερωτική πρακτική επιτυχία και ανανέωση.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περίεργο το ξεκίνημα του Μαΐου όπου καλείστε να συνειδητοποιήσετε ότι οι αλλαγές που έγιναν ήταν απαραίτητες για να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Η πανσέληνος του μήνα σας δυσκολεύει και σας οδηγεί στο να βρείτε τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας για αναζητήσετε τις σωστές επιδιώξεις. Κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας βάλουν στη θέση του αμυνόμενου, με αποτέλεσμα να καταναλώνεστε ψυχικά και σωματικά για να κρατήσετε τη θέση σας στη δουλειά και για να μην έχετε οικονομικές απώλειες. Τέλος, ενδέχεται να νιώσετε λίγο μετέωροι στην πορεία της ερωτικής σας ζωής αυτή την εβδομάδα, καθώς μερικά περιστατικά θα διαταράξουν το πρόγραμμα και τις σταθερές συνήθειες της ερωτικής σας καθημερινότητας.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Την εβδομάδα αυτή στο ξεκίνημα του Μαΐου δεν θα λείψουν οι διαφωνίες με κάποια άτομα του εργασιακού σας χώρου. Παρόλα αυτά, μια επαγγελματική συμφωνία παίρνει αρκετά θετική τροπή. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Κάποια προσωπικά προβλήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν. Φροντίστε να τα αντιμετωπίσετε και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Ίσως η περίοδος αυτή είναι λίγο κουραστική για σας όμως αν αντεπεξέλθετε τώρα εύστοχα, αργότερα θα νιώθετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους. Η πανσέληνος που σχηματίζεται στις 4 του μήνα επηρεάζει για λίγο τις ερωτικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να μείνετε επιφυλακτικοί στις απαιτήσεις σας και να μην πιέσετε τον ερωτικό σας σύντροφο καθόλου.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.