“Στον τάφο και η γυναίκα και το παιδί σου” (video)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα το «βίντεο της ντροπής», στο οποίο καταγράφονται πρωτοφανείς ύβρεις τις οποίες φέρεται να εξαπολύει κατά του Βασίλη Σπανούλη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ελάχιστα λεπτά μετά τη χθεσινή διακοπή του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Περίπου ενάμισι λεπτό πριν από τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, πετώντας αντικείμενα προς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ των «ερυθρολεύκων».

Αφορμή στάθηκε το τρίποντο που πέτυχε ο Σπανούλης (1.26” πριν από τη λήξη) εκτοξεύοντας τη διαφορά στους δεκατρείς πόντους. Επιστρέφοντας στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά έδειξε τα αυτιά του προς την κερκίδα, προκαλώντας το θυμό των «πράσινων» οπαδών.

Τριάντα λεπτά μετά τη διακοπή του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για να παιχτούν τα τελευταία 86 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, που βρήκαν νικητή τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα «καπάρωνε» την πρώτη θέση ακόμα και με ήττα έως πέντε πόντους διαφορά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του στην τηλεοπτική κάμερα την ώρα που το ντέρμπι είχε διακοπεί, χαρακτήρισε «ελεεινό και τιποτένιο» τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ ζήτησε παρέμβαση του… Αλέξη Τσίπρα για την «παραδειγματική» του τιμωρία!

«Έχουμε παίξει 38,5 λεπτά και δεν έχει γίνει τίποτα. Οι φίλαθλοι δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Η ομάδα μπορεί να μην ήταν καλή και δεν άξιζε να κερδίσει και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Συγχαρητήρια για τον αγωνιστική του εικόνα. Όμως, όλη η Ελλάδα είδε έναν άνθρωπο που έχει πλουτίσει, που έχει πολλά εκατομμύρια στον λογαριασμό του και υποτίθεται πως είναι παράδειγμα για τα μικρά παιδιά, έναν αγώνα με 20 χιλιάδες κόσμο, οι οποίοι πρωτομαγιάτικα δεν έφυγαν και ήρθαν στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στην ομάδα του, ένας τιποτένιος, ένας ελεεινός που έχει έρθει 25 φορές στο ΟΑΚΑ και έχει φύγει με το κεφάλι σκυμμένο να κάνει αυτά τα πράγματα. Τι ήθελε να δείξει; Τι μας έδειξε τα αφτιά του;

Καλώ τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον υφυπουργό κ. Κοντονή, που έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πατάξουν τη βία, να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά για να μπορέσει ο χώρος μας να αλλάξει. Στον χώρο που κάνουμε επενδύσεις. Βάζουμε τα λεφτά μας. Κάνουν επενδύσεις στον Άρη, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, αλλά από τέτοιες κινήσεις δεν μπορούν να υπάρχουν άλλοι άνθρωποι να επενδύσουν. Σήμερα ήρθε και νίκησε δίκαια.

Ο Σπανούλης δεν έχει δουλειά στην Ελλάδα. Δεν έχει χώρο στο μπάσκετ. Κάποιος να τιμωρήσει τον άνθρωπο αυτό. Έρχεται ο κόσμος να βγάλει την έντασή του, δυστυχώς, να χαμογελάσει και να δει την ομάδα του, είτε να κερδίσει είτε να χάσει. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Είναι απαράδεκτα αυτά. Έχει έρθει ο Ολυμπιακός και έχει χάσει με κάθε πιθανό τρόπο. Όμως, εγώ δεν έχω δει κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού να προκαλέσει. Αυτός ήρθε για να προκαλέσει».

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε μετά τον αγώνα πως πρέπει να μετανιώσουν όσοι έβριζαν γυναίκες και παιδιά:

«Πιστεύω ότι ούτε έβρισα ούτε προκάλεσα κανέναν και ούτε τίποτα. Στο ΟΑΚΑ ακούω πολλά όλα αυτά τα χρόνια και στην ένταση της στιγμής μού βγήκε αυτό, αλλά δεν έκανα κάτι να θίξω και να προκαλέσω κανέναν. Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά και όχι εγώ».

Μετά το ντέρμπι η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μήνυση για τη φραστική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη. Τη μήνυση είχε προαναγγείλει ο γενικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Χρήστος Σταυρόπουλος:

«Καταδικάζουμε όλα αυτά που έγιναν. Υπάρχει φραστική επίθεση του κύριου Γιαννακόπουλου στον Σπανούλη. Δηλώνουμε ότι θα καταθέσουμε μήνυση και πως όλα αυτά έχουν καταγραφεί σε βίντεο. Πλέον το λόγο θα έχουνε οι αρμόδιες αρχές και όλα θα πάρουν το δρόμο τους».

Πηγή: efsyn.gr

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Χωρίς «Δακτύλιο» στο κέντρο της Αθήνας λόγω Πάσχα

Ποιες ημέρες δεν θα ισχύει το μέτρο για το κέντρο της Αθήνας.

Η Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά επιστρέφει!

Στο Θέατρο Άλσος από 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη. Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσειςη Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

Λευτέρης Παπαδόπουλος «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό»

Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στις 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Στο Ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα (VIDEO)

Δεκάδες τα ευρήματα που μπορεί κανείς να δει σ’ ένα από τα ωραιότερα αρχαιολογικά Μουσεία της Αττικής.

Το Πάσχα και τα έθιμά του

Πάσχα ονομάζεται η μεγάλη γιορτή του ιουδαϊσμού η οποία καθιερώθηκε ως ανάμνηση της Εξόδου,...

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά επιστρέφει!

Στο Θέατρο Άλσος από 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη. Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσειςη Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.