MAREA: Η τέλεια ελληνική μπύρα

Μπύρα και Κόμικ μαζί; Ναι η MAREA το έκανε !

Η MAREA είναι μια μπίρα για εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω στον ουρανίσκο. Διπλοζυμωτή, αφιλτράριστη και απαστερίωτη, έχει ένα βαθύ χρυσαφί χρώμα με πορτοκαλί ανταύγειες και συνδυάζει τη γλυκιά γεύση των πέντε δημητριακών, με την ελαφριά πικράδα του λυκίσκου και απολαυστικά αρώματα εσπεριδοειδών και αποξηραμένων φρούτων.

Το όνομα MAREA (στην κοινή ναυτική γλώσσα η παλίρροια) είναι εμπνευσμένο από τα νερά του Ευρίπου, αλλά και τη μοναδικότητα της γλώσσας και του πνεύματος του ποιητή Νίκου Καββαδία.

Η MAREA όμως ξεχωρίζει για μια ακόμη καινοτομία της, που της χάρισε και ένα βραβείο στα Beer Bartender Awards στον μόλις ένα χρόνο παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κάθε φιάλη έχει τυπωμένη στην ετικέτα της μια ιστορία κόμικ.

Με 2 νέες ιστορίες θα κυκλοφορήσει η MAREA Beer λίγο πριν το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα.  H ετικέτα ανανεώνεται με διαφορετικά κόμικς σε κάθε νέα παρτίδα παραγωγής, φιλοξενώντας σταθερά, ιστορίες στο ίδιο «ναυτικό» ύφος, γραμμένες από τον δημοσιογράφο Ηλία Κανέλλη, σε σκίτσα του Πέτρου Χριστούλια.

marvel2

Οι 2 νέες ιστορίες με θέμα το «πράσινο διαμάντι» και πρωταγωνιστή έναν πελεκάνο, έχουν ήδη ξεκινήσει να διανέμονται στην Ελληνική Αγορά και αναμένεται να βρίσκονται παντού μέχρι το Πάσχα.

marvel1

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

Οι υπόλοιπες αργίες του 2024 μετά το Πάσχα

Οι αργίες μετά το Πάσχα. Πότε είναι το επόμενο τριήμερο

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ημέρα του Πολέμου των Άστρων

Η 4η Μαΐου επελέγη από την παραφθορά της πιο γνωστής ατάκας της σειράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.