Cyborg οργασμοί

- Advertisement -

Εμφυτεύματα που προσφέρουν απανωτούς οργασμούς.

Η λέξη cyborg είναι ένα όνειρο της επιστημονικής φαντασίας που σιγά σιγά ο άνθρωπος το κάνει πραγματικότητα. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στον ανθρώπινο οργανισμό και η λειτουργικότητα μέσα από τεχνητά μέλη είναι το ζητούμενο ώστε να επεκτείνουμε τις δυνατότητες μας ως οντότητες και να καθιστούμε cyborgs (κυβερνο-οργανισμοί).

Και με το σεξ τι γίνεται; Το Orgasmia, είναι η απάντηση.

Πρόκειται για έναν δονητή που σε σχήμα V, εμφυτεύεται στην κλειτορίδα και κατόπιν αιτήματος μέσω Bluetooth, δημιουργεί αθόρυβες δονήσεις σε όλη την περιοχή και όχι μόνο στη βάλανο.

Όπως τονίζει η εταιρεία που τον λανσάρει, Fan Factory, πρόκειται για μια συσκευή η οποία μπορεί να βοηθήσει τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού καθώς και επίσης και γυναίκες που δεν έχουν χρόνο να κάνουν σεξ, που ζουν μακρυά από τους συντρόφους τους για κάποιο διάστημα ή που δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν.

Η συσκευή χρησιμοποιεί την θερμοκρασία του σώματος για να φορτίσει και αποτελείται από ειδική σιλικόνη. Μια γυναίκα μπορεί να την ενεργοποιήσει όποτε εκείνη θέλει, με πολλούς τρόπους. Πολλά smartphones είναι συμβατά ενώ η εταιρεία, έχει δημιουργήσει και μια πλειάδα αντικειμένων που μπορούν να λειτουργούν ως τηλεοκοντρόλ. Πχ κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια.

donitis

Σήμερα, μόνο ένα ιατρείο πλαστικής χειρουργικής στο Beverly Hills, μπορεί να το τοποθετήσει σε γυναίκες που του επιθυμούν, τη συγκεκριμένη συσκευή και πάλι δοκιμαστικά. Παρ’ όλα αυτά, όπως είναι φυσικό, η εταιρεία έχει μεγάλα σχέδια επέκτασης. Ο νέος δονητής ξεκινάει να… κυκλοφορεί επίσημα το Φθινόπωρο του 2015 και έχει μεγάλες βλέψεις.

orgasmiain

Οι μέχρι σήμερα δοκιμές, έχουν δείξει ότι το Orgasmia δεν γίνεται αισθητό, 3-4 ημέρες μετά την τοποθέτηση του, στην ευαίσθητη περιοχή. Έχει 20 χρόνια εγγύηση και η εταιρεία αναλαμβάνει οποιοδήποτε κόστος τυχόν προκύψει για αντικατάσταση ή αναβάθμιση. Το πακέτο αγοράς και τοποθέτησης της συσκευής, ανέρχεται σε 6.500 δολάρια.

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δήμος Αθηναίων: Από 1ης Απριλίου 3ετές πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Από εκμάθηση κολύμβησης, μέχρι Yoga, Pilates, Πολεμικές τέχνες και Τάι Τσι.

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.