Τυνησία: “Je suis Bardo” [Business News]

Σε λιγότερο από ένα 24ωρο, από την τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στο Μουσείο Μπάρντο της Τύνιδας, μια εκστρατεία στήριξης του τουρισμού στην Τυνησία, ξεκίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

jesuisbardo

Αυτή η κινητοποίηση είναι ένας από τους πολλούς τρόπους αντίδρασης στην τρομοκρατική επίθεση που διαπράχθηκε στην Τύνιδα, στις 18 Μαρτίου, κατά την οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 17 τουρίστες.

jesuistunisie Πολλοί χρήστες του διαδικτύου από τη Γαλλία, τη Σερβία, τη Ρωσία, την Ιταλία και πολλές άλλες χώρες, ανάρτησαν μηνύματα στα οποία εξέφραζαν την επιθυμία τους να περάσουν τις επόμενες διακοπές τους στην Τυνησία, παρά τις τρομοκρατικές απειλές που δέχεται η χώρα. “Je suis Bardo” ή “Je suis la Tunisie” διαβάζουμε στις δημοσιεύσεις τους, αναφέρει ο τυνησιακός ειδησεογραφικός ιστότοπος Business News.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο τουρισμός αποτελεί ένα από τους κυριότερους τομείς ανάπτυξης για την οικονομία της Τυνησίας. Ο τομέας του τουρισμού συνεισφέρει κατά 7% στο ΑΕΠ και απασχολεί περίπου το 12% του εργατικού δυναμικού της χώρας, δηλαδή σχεδόν 400 000 θέσεις εργασίας.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Την Κυριακή 21 Απριλίου, τρέχουμε στον Υμηττό.

Με τα έσοδα των αγώνων θα αγοραστούν δέντρα που θα φυτευτούν στο βουνό που θα τρέξει ο καθένας.

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.

Λουτεΐνη: Τα 4 σούπερ οφέλη στην υγεία και πού την βρίσκουμε

Έχετε ακούσει για την λουτεΐνη, αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό με τα εκπληκτικά οφέλη για...

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Παρασκευή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

“Super Food Festival” στο Ζάππειο από τις 24 έως 28 Απριλίου

Ανακάλυψε καινοτόμα τρόφιμα αλλά και παραδοσιακά από τους ίδιους τους παραγωγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.