Η τάση στα ανδρικά κουρέματα για τη φετινή άνοιξη-καλοκαίρι

Η τάση στα ανδρικά κουρέματα για τη φετινή άνοιξη-καλοκαίρι κινείται ανάμεσα στο ροκαμπίλυτων 50s και το indie των 90s. Επιλέξτε…

christian_project-007257
Christian Mein Hair stylist & Trainer

Η μόδα στην κομμωτική ποτέ δεν επιβάλλει μια και μοναδική τάση..

Μπορεί να εμπνέεται από άλλες εποχές, από μουσικές τάσεις και στυλ ή από κινήματα και ιδέες, όμως έχοντας δώσει τη γενική κατεύθυνση επιτρέπει περιθώρια παραλλαγών ανάλογα με την προσωπικότητα και το προσωπικό στυλ που έχει ο καθένας.

Φέτος, η μόδα στο ανδρικό κούρεμα εμπνέεται από την δεκαετία του50 και συγκεκριμένα από το ροκαμπίλι στυλ με λεπτομέρειες όμως, που αδιαμφισβήτητα το προσαρμόζουν στα σημερινά δεδομένα. Ενώ ο κύριος όγκος και το μήκος βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, με τη χαρακτηριστική 50sφορά προς τα πίσω, τα πλαϊνά σημεία παραμένουν από κοντά έως και εντελώς ξυρισμένα για τους πιο τολμηρούς, δημιουργώντας έτσι την εξέλιξη του κουρέματος.

50s-hairstyle-for-men
Η επιστροφή στη δεκαετία του ’90 στη μόδα γενικότερα είναι πολύ εμφανής. Το στυλ στα ανδρικά κουρέματα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Κουρέματα εμπνευσμένα από την indie βρετανική μουσική σκηνή, κάνουν την εμφάνισή τους (για να μην πούμε την επιστροφή τους) ολοένα και πιο συχνά στους δρόμους των Ευρωπαϊκών πόλεων.

photo1

Διατηρώντας, όπως επιτάσσουν τα 90s, τη φυσική φορά των μαλλιών κατεβασμένα στο μέτωπο, τα πλαϊνά σημεία του κεφαλιού παραμένουν αρκετά πιο κοντά έως και ξυρισμένα. Πολύ βασικό για την επιτυχία αυτού του στυλ είναι η ξεκάθαρα ασύνδετη εικόνα των πλαϊνών σημείων με την επάνω περιοχή του κεφαλιού. Οι διάφορες παραλλαγές και επιλογές στο μήκος των μαλλιών μπροστά καθορίζουν και το προσωπικό στυλ που επιλέγει ο καθένας.
photo2

Πηγή φωτογραφιών: Toni & Guy

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Πέμπτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Ξεκίνησε από σήμερα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα για το Πάσχα

Κλειστά θα παραμείνουν για 3 ημέρες τα σούπερ μάρκετ, από τις 5 έως και τις 7 Μαίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα μέχρι και την Παρασκευή για την Ολυμπιακή ΦΛόγα

Την Παρασκευή η ειδική τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους Γάλλους.

314 βόμβες Αεροπορίας εντοπίστηκαν μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Τις είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί 2 μέτρα ακριβώς κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.

Νέος ιατρικός εξοπλισμός 6 εκατ. ευρώ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ