Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (23-01/03/2015)

Κώστας Λεφάκης Ζώδια

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου αναταράσσει αρκετά την ψυχολογική σας κατάσταση ενώ η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας δημιουργεί μια θύελλα από γεγονότα τα οποία βρίσκουν τους περισσότερους από εσάς απροετοίμαστους. Ωστόσο, καλείστε να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να διαχειριστείτε έξυπνα ότι προκύψει με αιφνίδιο τρόπο. Δεν θα λείψουν προβλήματα στα αισθηματικά σας ενώ ένα γεγονός θα σας επιστρατεύσει σε νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

 taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Το τέλος του μήνα αλλάζει αιφνίδια το κλίμα καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού εξοπλίζοντας τους αντιπάλους σας με ένα ύπουλο τρόπο και τους οποίους θα πρέπει να προσέξετε και να κρατήσετε σε αποστάσεις ασφάλειας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκήνια, μην επιχειρήσετε κάτι αμφίβολης αποτελεσματικότητας και μην παρασύρεστε κοινωνικά ή ερωτικά. Χωρίς οι μέρες να είναι άσχημες ή άτυχες, η ταλαιπωρία φαίνεται ότι δεν θα λείψει αρκετές στιγμές στην διάρκεια της καθημερινότητας σας

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος δίνει έμφαση στην εξέλιξη της δουλειάς σας ενώ η Αφροδίτη με τον Άρη περνώντας στον Κριό σας βοηθούν να υλοποιήσετε μια προσδοκία σας. Καινούργιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ερωτικά σας ενώ βρίσκετε μια υποστήριξη ή μια συμμαχία στο εργασιακό σας περιβάλλον. Καιρός να αυξήσετε την παραγωγικότητα της δουλειάς σας και οι ελεύθεροι επαγγελματίες να ασχοληθείτε περισσότερο με το αντικείμενο σας. Πιέσεις δεν θα λείψουν στα οικονομικά σας αλλά μπορείτε να τις ρυθμίσετε. Μια αλλαγή, ένα σύντομο ταξίδι, μια γνωριμία, θα τονίσουν το κέφι σας και θα δημιουργήσουν νέα ενδιαφέροντα στη ζωή σας. 

cancer-horoscope-2014 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης και η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό δημιουργούν αναστατώσεις στην εργασία ή στην οικογένεια. Η συνάντηση όμως του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σας βοηθά να πετύχετε ένα στόχο, να ρυθμίσετε μια υπόθεση νομική ή γραφειοκρατική και να έχετε καλύτερες επιδόσεις στις σπουδές σας. Οι πλανητικές συνισταμένες σας αναγκάζουν αυτές τις μέρες να γίνετε πιο εκφραστικοί αλλά και καλύτερα αμυνόμενοι. Από την άλλη όμως σας βοηθούν να αναθεωρήσετε ιδέες, συνήθειες ή να τύχετε μιας δυνατής ψυχαγωγίας

leo-horoscope-2014 ΛΕΩΝ 

Η εβδομάδα έχει δυο φάσεις, η μια είναι ψυχολογικά αναστατωμένη και η άλλη είναι συναισθηματικά ενδιαφέρουσα. Φροντίστε να ανεφοδιαστείτε εκεί που πρέπει, να ζητήσετε την συμπαράσταση εκείνων που θα σας ανταποκριθούν, να ερευνήσετε σε βάθος μια υπόθεση που είναι απροσδιόριστη στην επιφάνεια της και κυρίως να καλύψετε τα νώτα σας σε ώρα κινδύνουΑπό την άλλη, τόσο η νέα σελήνη όσο και η Αφροδίτη με τον Άρη που προχωρούν στον Κριό, δίνουν διεξόδους σε ερωτικές και επιχειρηματικές υποθέσεις, σας βοηθούν να κερδίσετε το χαμένο χρόνο και σας ενισχύουν το θάρρος και την αυτοπεποίθηση σας σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό ζήτημαπου σας απασχολεί

virgo-horoscope-2014 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιταχύνονται οι εξελίξεις στα ερωτικά σας αλλά κάποια γεγονότα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση καθώς περιπλέκονται μέσα σε αυτά άνθρωποι που δεν συμμερίζεστε τις απόψεις τους. Αυτά που θα προκύψουν σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις επιφυλάξεις σας, να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, να κερδίσετε έδαφος στο πεδίο της δουλειάς σας και άλλοι θα εισπράξετε ευκαιρίες καθώς η τύχη θα αυξηθεί αισθητά στην δίκη σας περίπτωση και σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. 

libra-horoscope-2014 ΖΥΓΟΣ

Δελεαστική αλλά και λίγο παρακινδυνευμένη η τελευταία εβδομάδα του μήνα. Δελεαστική γιατί ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα συναντιέται στους Ιχθείς και κάτι προκύπτει το οποίο δεν πρέπει να βιαστείτε να αποδεχτείτε ούτε όμως να απορρίψετε και έχει να κάνει με εργασία ή με αισθηματικά. Από την άλλη η αιφνίδια είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις συνθήκες της συμβίωσης με τον άνθρωπο σας. Ωστόσο το διάστημα είναι ακατάλληλο για αποφάσεις αλλά κατάλληλο για να προφυλάξετε την ψυχολογία σας από τους άλλους ή από αρνητικές ενέργειες που εκπέμπονται μέσα σε συναντήσεις και εργασιακούς χώρους

scorpio-horoscope-2014 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδιαφέρον για εσάς το κλείσιμο του μήνα καθώς δίνεται έμφαση στις σχέσεις σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Όσοι εξαιρείστε της περίπτωσης αυτής θα είστε σε καλύτερη κατάσταση με μια δημιουργική σας δραστηριότητα, με την εξέλιξη ενός ταλέντου σας ή με την αύξηση της εμπορικότητας στο αντικείμενο της δουλειάς σας. Αποφύγετε αντιθέσεις, ακολουθήστε συμβιβασμούς έστω και προσωρινούςμοιραστείτε πιο δίκαια αυτά που έχετε με τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά αποφύγετε να εμπλακείτε σε αμφίβολης ποιότητας εμπειρίες ή να χάσετε χρήματα από πείσμα ή κακό υπολογισμό. 

 sagittarius-horoscope-2014

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τελευταίες μέρες με τον Άρη και την Αφροδίτη να εισβάλουν στον Κριό και να ανοίγουν μια νέα προοπτική μπροστά στα έκπληκτα μάτια σας. Αυτά που θα γίνουν θα σας απασχολήσουν περισσότερο τώρα και θα απορροφήσουν το δυναμισμό σας από την στιγμή που θα ανταποκριθείτε ενεργά σε συμμέτοχηΠροβλέπονται καλύτερα και τα αισθηματικά σας ενώ η παρουσία ή το φλερτ ενός ανθρώπου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητηΠολλά θα κριθούν από την δίκη σας διαχείριση των γεγονότων που θα προκύψουν.

capricorn-horoscope-2014 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην δίκη σας περίπτωση η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό σημαίνει νέα περίοδο αναταραχών στην οικογενειακή σας ζωή και στον κοινωνικό χώρο. Ωστόσο ο Ήλιος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς δημιουργεί ένα προπέτασμα και σας δίνει το άλλοθι να αναλάβετε για λίγο τις αντιδράσεις σας ή να μετριάσετε τις ανησυχίες και τους φόβους για αυτά που βλέπετε να εξελίσσονται στους βασικούς σας τομείς. Πάντως μπορείτε να αξιοποιήσετε την εργασία σας και άλλους τομείς, να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις και να αυξήσετε τις ώρες της ερωτικής σας απόλαυσης

aquarius-horoscope-2014 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες αυτές τονίζουν το αίσθημα της ιδιοκτησίας σας πάνω σε ανθρώπους και πρακτικά ή υλικά ζητήματα. Σας βοηθούν να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα, να κατακτήσετε ευκολότερα το αντικείμενο του πόθου σας ή να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας αφοράΚατάλληλη στιγμή για αγοραπωλησίες, να προωθήσετε υποθέσεις που είχαν καθυστερήσει, να διαπραγματευτείτε προκειμένου να καλύψετε ανάγκες σας και να έχετε κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις που θέλατε από καιρό να κάνετε. 

pisces-horoscope-2014 ΙΧΘΕΙΣ

Αρχίζει η περίοδος των γενεθλίων για τους περισσότερους και ένας νέος κύκλος ζωής να εκτυλίσσεται καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη μπαίνουν στους ΙχθείςΒέβαια θα πρέπει να προσέξετε την διαχείριση χρημάτων, τις εξαρτήσεις σας και το πόσο μπορείτε να γίνετε θύματα εκμετάλλευσης σε στιγμές δικής σας αδυναμίας. Μην κάνετε οποιαδήποτε ριψοκίνδυνη ενέργεια αν δεν έχετε την εγγύηση της επιτυχίας και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για τα αισθηματικά ή τα οικονομικά σας αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι θέλετε και τι χρειάζεστε. Όσοι όμως είστε έτοιμοι μπορείτε να γίνετε πιο αποφασιστικοί αλλά πρέπει να ξέρετε ότι οτιδήποτε κάνετε δεν έχει πιθανότητα αναστροφής.  

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.

Τα μυστικά της λίμνης Βουλιαγμένης (Trailer)

Στις 5 Μαΐου στην cosmotetv αποκαλύπτονται τα μυστικά της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Βανδάλισαν την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

«Η Θεία Μορφή» στο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι

Εκτίθεται στον 1ο όροφο του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.