“50 αποχρώσεις του γκρι”: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν…

- Advertisement -

Λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι», ο Τζέιμι Ντόρναν και η Ντακότα Τζόνσον φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι για το περιοδικό Glamour και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το πώς γύρισαν τις «καυτές» σκηνές.

«Κάποιες από τις σκηνές στο Κόκκινο Δωμάτιο ήταν πολύ άβολες. Υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να κάνω πράγματα στη Ντακότα που ποτέ δε θα επέλεγα να κάνω σε μια γυναίκα. Ποτέ δεν είχα μια σχέση τόσο έντονη στην οθόνη με καμιά άλλη ηθοποιό. Σεβόμαστε και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο» ανέφερε ο «Μίστερ Γκρέι» την ώρα που κάνει το γύρο του διαδικτύου η σκηνή της αποπλάνησης στην ταινία, σύμφωνα με το star.gr.

Από την πλευρά της η «Αναστέζια Στιλ» εξομολογήθηκε ότι ένιωθε αμήχανα κάποιες φορές και πως δεν έλειψαν και τα…. ατυχήματα!

«Είναι αρκετά αγχωτικό να είσαι γυμνή και δεμένη σε ένα κρεβάτι σε μια σκηνή. Μετά όμως φωνάζουν “cut” και είσαι ακόμη δεμένη στο κρεβάτι, γυμνή. Χτύπησα μια φορά όταν ο Τζέιμι με πέταξε στο κρεβάτι» είπε και πρόσθεσε: «Ο Τζέιμι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πάντα με σκέπαζε με μια κουβέρτα».

«Διαφωνώ πλήρως με τους ανθρώπους που νομίζουν ότι η Aναστέζια είναι αδύναμη. Πιστεύω ότι είναι πιο δυνατή από τον Κρίστιαν. Ό,τι κάνει είναι δική της επιλογή. Και αν θα μπορούσα να είμαι συνήγορος για τις γυναίκες που κάνουν ό,τι επιθυμούν με το κορμί τους και δε ντρέπονται γι’ αυτό, συμφωνώ απολύτως» κατέληξε.

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

Εγκαινιάστηκε η νέα πεζογέφυρα στο Παλατάκι (ΦΩΤΟ)

Ένα σημαντικό έργο, που θα αυξήσει σημαντικά την οδική ασφάλεια και την ασφάλεια των πεζών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.