Mia feta – feta bar. Η φέτα απέκτησε το στέκι της!

- Advertisement -

Οι λάτρεις της φέτας και των γαλακτοκομικών συρρέουν στο νούμερο 14 της οδού Παύλου Μελά, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Εκεί βρίσκεται το Mia feta – feta bar, ένα σύγχρονο γαλακτοπωλείο, ένα σημείο πώλησης και δοκιμής εξαιρετικών γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με παράλληλη χρήση ως wine bar και μπιστρό. Πρόκειται για ένα project της εταιρίας Κουρέλλας που εδρεύει στα Γρεβενά και δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.

Feta bar (5)

Τι θα βρείτε στο Mia feta – feta bar

Στα ράφια του καταστήματος υπάρχουν επιλεγμένα ελληνικά τρόφιμα, όπως λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, σάλτσες και μαρμελάδες αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς. Στα ψυγεία του θα βρείτε καθημερινά φρέσκο βιολογικό γάλα από τη φάρμα της οικογένειας Κουρέλλα, βιολογικό στραγγιστό και παραδοσιακό γιαούρτι, φυσικά φέτα και μια πλήρη γκάμα ελληνικών τυριών και καινοτόμων τυροκομικών προϊόντων. Ξεχωρίζει η –προσφάτως βραβευμένη- φέτα με άγρια τρούφα από τα Γρεβενά και τα feta bites δηλαδή λαχταριστές μπουκιές φέτας με σουσάμι, παπαρουνόσπορο, ελληνικά μπαχαρικά, πάστα ελιάς ή λευκές!

Ο χώρος

Το concept σχεδιασμού του feta bar, που αποπνέει μια φρέσκια και μοντέρνα αίσθηση, επιμελήθηκαν οι 157+173 designers. Δεν υπάρχουν κρυφές γωνιές, ενώ όλα τα προϊόντα εκτίθενται μέσα από ανοιχτές κατασκευές. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του χώρου είναι αναμφίβολα το ενιαίο κεντρικό ξύλινο τραπέζι. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός του ευνοεί την επικοινωνία μεταξύ των πελατών όσο εκείνοι απολαμβάνουν το φαγητό ή το ποτό τους.

Δημιουργική κουζίνα

Μπορείτε να ξεκινήσετε από νωρίς για πρωινό με χειροποίητες πίτες, αυγόφετες, ομελέτες, ρυζόγαλο, γαλατόπιτα, κρύα σάντουιτς, συνοδεία φρέσκου βιολογικού γάλακτος, σοκολατούχου, φρεσκοστυμμένων χυμών και ξινόγαλου!
Από το μεσημέρι και μέχρι αργά το βράδυ ένα ευφάνταστο μενού με βάση τα τυροκομικά προϊόντα προσφέρεται μέσα από εξαιρετικά πιάτα, όπως ρόκα με αρωματικές μπάλες τυριού, κράνα και βαλσάμικο, καστανόσουπα βελουτέ με μαύρη τρούφα, ριζότο τσουκνίδας με αφρό φέτας και φοντί ελληνικών τυριών, με μπουκιές βιολογικού ψωμιού και πατατούλες. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και την καταπληκτική κρέμα ανθότυρου με γλυκό του κουταλιού ελιά και γύρη! Συνοδέψτε τα πιάτα σας με μερικά από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά, καθώς δίνεται η δυνατότητα επιλογής κρασιού σε ποτήρι 75ml. Ο κατάλογος αλλάζει ανάλογα με την εποχή, ενώ στα θετικά είναι και οι πολύ προσιτές τιμές, αφού δεν υπάρχει πιάτο πάνω από 9€.

Feta bar (4)

Feta bar (1)Biopan organic yogurt bar

Για ένα πρωτότυπο και υγιεινό σνακ ζητήστε να σας ετοιμάσουν στο γυάλινο μπολάκι το φρέσκο βιολογικό στραγγιστό γιαούρτι Biopan σε 7 απολαυστικούς συνδυασμούς με μοναδικά υλικά, μεταξύ των οποίων ρόδι, κράνα, σταφίδες, σοκολάτα, αμύγδαλο, φουντούκι, μέλι, λιναρόσπορο. Αγαπημένος συνδυασμός αυτός με μαύρη σοκολάτα, φουντούκι, μπισκότο και πελτέ πορτοκαλιού, αλλά, αν ψάχνετε κάτι απροσδόκητα γευστικό, δοκιμάστε το γιαούρτι σας με τσίλι, πιπεριά Φλωρίνης, ρίγανη και ελαιόλαδο!

Επόμενος στόχος της οικογένειας Κουρέλλα είναι η επέκταση των feta bars στην Αθήνα, αλλά και στο εξωτερικό, με σκοπό να προβάλλουν και να διαδώσουν τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας. Mia feta από τα Γρεβενά, λοιπόν, φιλοδοξεί να κατακτήσει τον κόσμο!

Mia feta – feta bar

Παύλου Μελά 14
Τ 2310 221120
Δευτέρα-Σάββατο 9.00-00.00
https://www.facebook.com/miafetafetabar

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καταφθάνει το «Greek Arcade Museum» στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα το πρώτο ελληνικό μουσείο με arcades!

Αλλαγή σκηνικού με βροχές και καταιγίδες την Τρίτη

Στην Αττική αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι.

Ξηροί καρποί Βραζιλίας: Τα 5 κορυφαία οφέλη τους για την υγεία σας

Μόνο ένας ξηρός καρπός Βραζιλίας περιέχει σχεδόν το 100% του σεληνίου που χρειάζεστε κάθε μέρα.

Το «Δρακόσπιτο» του Υμηττού | Η άγνωστη αρχαιότερη κατοικία της Αττικής (VIDEO)

Καλά κρυμμένο στης πλαγιές του Υμηττού, εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής που αποτελείται από τεράστιους πέτρινους ογκόλιθους βάρους δεκάδων τόνων.

Πλήθος κόσμου στα Χαϊδαριώτικα Κούλουμα στο Δαφνί (ΦΩΤΟ)

Με φαγητό, καλό κρασί, πολύ χορό και περίσσια καλή διάθεση στο χώρο της πρώην γιορτής του κρασιού.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το λόφο του Φιλοπάππου για τα κούλουμα (ΦΩΤΟ)

Από τη γιορτή, δεν έλειψαν και τα σαρακοστιανά εδέσματα, όπως η παραδοσιακή λαγάνα ο χαλβάς και ελιές που προσφέρθηκαν σε όσους ήταν εκεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Δρακόσπιτο» του Υμηττού | Η άγνωστη αρχαιότερη κατοικία της Αττικής (VIDEO)

Καλά κρυμμένο στης πλαγιές του Υμηττού, εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής που αποτελείται από τεράστιους πέτρινους ογκόλιθους βάρους δεκάδων τόνων.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το λόφο του Φιλοπάππου για τα κούλουμα (ΦΩΤΟ)

Από τη γιορτή, δεν έλειψαν και τα σαρακοστιανά εδέσματα, όπως η παραδοσιακή λαγάνα ο χαλβάς και ελιές που προσφέρθηκαν σε όσους ήταν εκεί.