F1: Ταχύτερα τα μονοθέσια του 2015

- Advertisement -

Νέα ρεκόρ πίστας μας περιμένουν μέσα στο 2015 σύμφωνα με τον επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Pirelli, Paul Hembery.

maxresdefault

“Την προηγούμενη σεζόν οι κατασκευαστές κινητήρων, οι ομάδες και εμείς μάθαμε πολλά. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι μας περιμένει στην Αυστραλία. Μόνο τότε θα έχουμε μια πραγματική εικόνα του μεγέθους των αλλαγών που έχουν επιτευχθεί. Στην Pirelli έχουμε ήδη συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα σεζόν και μπορώ να πω πως κάποιες από αυτές είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες”.

“Εμείς περιμένουμε μια σημαντική αύξηση στον ρυθμό και αν σκεφτείς κανείς πως οι χρόνοι βελτιώνονται κατά τη διάρκεια μιας σεζόν, νομίζω ότι στα τέλη του 2015 θα είμαστε πολύ κοντά στην κατάρριψη ρεκόρ”, δήλωσε ο Paul Hembery.

317664

Στις αρχές της εβδομάδας, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA), συναντήθηκε με την επιτροπή Power Unit Working Group, στην Γενεύη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο αύξησης της ισχύος των κινητήρων. Τα υψηλόβαθμα στελέχη της F1, θέλοντας να κάνουν το άθλημα πιο συναρπαστικό, έριξαν στο τραπέζι την ιδέα για αύξηση της ισχύος των κινητήρων V6 turbo έως τους 1.000 ίππους και την βελτίωση του ήχου των μονοθεσίων.

Αν αποφασίσουν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση των κινητήρων, αυτό θα συμβεί το 2017. Από τη μεθεπόμενη σεζόν ωστόσο, πιθανότατα να δούμε πιο επιθετικά μονοθέσια, με περισσότερη κάθετη δύναμη και μεγαλύτερους τροχούς, κάτι που έχει ζητήσει επανειλημμένως το μεγάλο αφεντικό της F1, Bernie Ecclestone.

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (ΦΩΤΟ)

Έδωσε το παρών στην πρώτη μέρα του φετινού @athens_science_festival μαζί με τον Δήμαρχο της Αθήνας.

Έλεγχος και ενημέρωση για την Καρδιακή Ανεπάρκεια στα δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων

Στο 4ο και 5ο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων κλιμάκια της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα η Πυροσβεστική μετά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ

Οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας. Σε αυξημένη ετοιμότητα και οι Δήμοι, για να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ραγδαία αλλαγή σκηνικού στον καιρό | Ο πολικός αεροχείμαρρος και οι φόβοι για πλημμυρικά φαινόμενα

Από το ανοιξιάτικο σκηνικό, στη ραγδαία επιδείνωση με πτώση θερμοκρασίας, ανέμους, καταιγίδες, ακόμα και χιόνια στα βουνά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Πέμπτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα η Πυροσβεστική μετά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ

Οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας. Σε αυξημένη ετοιμότητα και οι Δήμοι, για να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.