314 βόμβες Αεροπορίας εντοπίστηκαν μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά 314 Βόμβες Αεροπορίας εντοπίστηκαν μεταξύ πολλών ακόμα βομβών και πυρομαχικών από την ΤΕΝΞ (Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπέδιων Ξηράς) μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο, δίπλα στα σπίτια, όπως καταγγέλει ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης  Γιάννης Κωνσταντάτος.

Όπως σημειώνει, τις 314 βόμβες τις είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί 2 μέτρα ακριβώς κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων, παιδικούς σταθμούς και αθλητικές μας εγκαταστάσεις που βρισκόταν εντός του πρώην αεροδρομίου καθώς και δίπλα σε Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις! Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!

«Το βίντεο που ακολουθεί δεν είναι φάρσα! Τελικά από θαύμα ζούμε στην χώρα αυτή!» έγραψε ο Δήμαρχος του Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος στο facebook:

«Δόξα το Θεώ δεν έγινε ποτέ κακό ή έκρηξη ενώ πραγματικά είναι να απορείς πως λειτουργούσε ένα ολόκληρο Αεροδρόμιο και δεκάδες εγκαταστάσεις Δήμου και ΥΠΑ σε αυτό το ναρκοπέδιο .
Εμείς ως Δήμος είχαμε στον πόλεμο νεκρούς κατοίκους μας από τους βομβαρδισμούς των Συμμάχων κυρίως και γι αυτό όταν εκλέχτηκα Δήμαρχος ένα από τα πρώτα έργα που έκανα με σεβασμό στην μνημη τους ήταν το σχετικό μνημείο στο Εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Αυτό όμως δεν μπορούσε κανείς να το φανταστεί!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ήρωες της ΤΕΝΞ που έστω τώρα λόγω της επένδυσης καθαρίζουν 80 χρόνια μετά τον χώρο δίπλα στα σπίτια μας. Η συνάντηση έγινε ώστε να έχουμε στενή συνεργασία στην επικοινωνία με τους κατοίκους μας που σε κάθε ελεγχόμενη έκρηξη αναστατώνονται!».

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.