Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Κώστας Λύρας: Ο συμμαθητής του Στέφανου Κασσελάκη που κατέκτησε την Βομβάη!


Γεννημένος στην Αγγλία από Έλληνες γονείς, μεγαλωμένος στην Αθήνα, με σπουδές στις ΗΠΑ και την Ιταλία, ο Κώστας Λύρας περνάει τον περισσότερο χρόνο του ανάμεσα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Βομβάη και τη χώρα μας.


Με τον Γιάννη Πιτταρά

Στη χώρα του 1,5 δις κατοίκων, κατάφερε να έχει τη δική του εταιρία «offshoring» πραγματοποιώντας μια ιδέα που του μπήκε στο μυαλό την περίοδο του κορονοϊού.

Όταν πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στη Βομβάη, ήταν για εκείνον ένα σοκ! Δεν του άρεσε καθόλου και όλοι του έλεγαν ψέματα.
«Έμεινα κάγκελο. Έβλεπα κόσμο να κοιμάται στο δρόμο. Δεν μπορούσα να περάσω το δρόμο, δεν υπήρχαν φανάρια. Τώρα περνάω σαν Ινδός», λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Ο συμμαθητής μου Στέφανος Κασσελάκης»

Στην συζήτησή μας αποκαλύπτει άγνωστα περιστατικά με τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, από το μακρινό 2005, όταν κάθονταν σε διπλανά θρανία στο Κολλέγιο Αθηνών.

«Ήταν πάρα πολύ καλός μαθητής, θυμάται ο Κώστας Λύρας, αλλά όχι δημοφιλής!
Ο ίδιος ένιωσε έκπληξη όταν έμαθε από την τηλεόραση ότι διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στη μνήμη του έρχεται η επιθυμία του μαθητή Στ. Κασσελάκη ότι κάποια στιγμή θέλει να γίνει πολιτικός!

Τα χρόνια που πέρασαν κανείς από του συμμαθητές της χρονιάς εκείνης δεν είχε νέα του νυν αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά μόνο σκόρπιες πληροφορίες από την εμπλοκή του με τα ναυτιλιακά…

Share it!
spot_img

Ανακαλύψτε περισσότερα