Το «Συμπόσιο» επιστρέφει στη Βαρβάκειο

Σκοπός του SYMPOSIO στη Βαρβάκειο Αγορά είναι η αναβίωση του αρχαίου συμποσίου και η ανάδειξη κομματιών της ελληνικής κουλτούρας και του πολιτισμού μας, αλλά με έναν διαφορετικό και σύγχρονο τρόπο. Αυτή η εκδήλωση δημιουργεί έναν αρμονικό διάλογο ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, ενώνοντας πολλούς διαφορετικούς κόσμους. Στο SYMPOSIO, το παραδοσιακό παντρεύεται με το σύγχρονο, το street food με την εκλεκτή γαστρονομία, και η ηλεκτρονική μουσική με την παραδοσιακή, αναδεικνύοντας την πολυμορφία της σύγχρονης Αθήνας.

Στη σύγχρονη Ελλάδα το Σymposio είναι ένα από τα αγαπημένα κυριακάτικα events στην Αθήνα. Συγκεντρώνει κάθε φορά τα πιο ανήσυχα μυαλά της πόλης και μετατρέπει τη Βαρβάκειο Αγορά σε ένα τεράστιο dancefloor. Σκοπός του είναι η αναβίωση του αρχαίου συμποσίου και η ανάδειξη κομματιών της ελληνικής κουλτούρας και του πολιτισμού μας, αλλά με έναν διαφορετικό και σύγχρονο τρόπο. Κάθε Συμπόσιο είναι διαφορετικό, έχει όμως κάποιες σταθερές. Αυτές είναι η μουσική, ο χορός και το φαγητό.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, το Σymposio επιστρέφει στη Βαρβάκειο Αγορά και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Το Σymposio του Φεβρουάριου θα έχει άρωμα Κρήτης με τον Νίκο και τον Αντώνη Ξυλούρη να μετατρέπουν τη Βαρβάκειο Αγορά σε ένα τεράστιο κρητικό γλέντι με τις λύρες και το λαούτο τους. Τους Ξυλούρηδες και τις μουσικές του μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδας θα διαδεχθούν 12 από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες DJ της house σκηνής, ενώ μετά τις 18:00 η κεντρική αγορά της πόλης αδειάζει από τραπέζια και μεταμορφώνεται στο πιο κουλ dancefloor της πόλης.

***INFO

ΣYMPOSIO
Βαρβάκειος Αγορά
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Είσοδος Δωρεάν

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.