Το «Συμπόσιο» επιστρέφει στη Βαρβάκειο

- Advertisement -

Σκοπός του SYMPOSIO στη Βαρβάκειο Αγορά είναι η αναβίωση του αρχαίου συμποσίου και η ανάδειξη κομματιών της ελληνικής κουλτούρας και του πολιτισμού μας, αλλά με έναν διαφορετικό και σύγχρονο τρόπο. Αυτή η εκδήλωση δημιουργεί έναν αρμονικό διάλογο ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, ενώνοντας πολλούς διαφορετικούς κόσμους. Στο SYMPOSIO, το παραδοσιακό παντρεύεται με το σύγχρονο, το street food με την εκλεκτή γαστρονομία, και η ηλεκτρονική μουσική με την παραδοσιακή, αναδεικνύοντας την πολυμορφία της σύγχρονης Αθήνας.

Στη σύγχρονη Ελλάδα το Σymposio είναι ένα από τα αγαπημένα κυριακάτικα events στην Αθήνα. Συγκεντρώνει κάθε φορά τα πιο ανήσυχα μυαλά της πόλης και μετατρέπει τη Βαρβάκειο Αγορά σε ένα τεράστιο dancefloor. Σκοπός του είναι η αναβίωση του αρχαίου συμποσίου και η ανάδειξη κομματιών της ελληνικής κουλτούρας και του πολιτισμού μας, αλλά με έναν διαφορετικό και σύγχρονο τρόπο. Κάθε Συμπόσιο είναι διαφορετικό, έχει όμως κάποιες σταθερές. Αυτές είναι η μουσική, ο χορός και το φαγητό.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, το Σymposio επιστρέφει στη Βαρβάκειο Αγορά και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Το Σymposio του Φεβρουάριου θα έχει άρωμα Κρήτης με τον Νίκο και τον Αντώνη Ξυλούρη να μετατρέπουν τη Βαρβάκειο Αγορά σε ένα τεράστιο κρητικό γλέντι με τις λύρες και το λαούτο τους. Τους Ξυλούρηδες και τις μουσικές του μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδας θα διαδεχθούν 12 από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες DJ της house σκηνής, ενώ μετά τις 18:00 η κεντρική αγορά της πόλης αδειάζει από τραπέζια και μεταμορφώνεται στο πιο κουλ dancefloor της πόλης.

***INFO

ΣYMPOSIO
Βαρβάκειος Αγορά
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Είσοδος Δωρεάν

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη στην Αθήνα λόγω της απεργίας των ταξί

Πώς θα γίνει η κυκλοφορία. Εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας από την Ελληνική Αστυνομία.

Ανανέωση μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της Μονάδας Υγείας στη Ν.Ιωνία

Έπειτα από συμφωνία του Δημάρχου Π.Μανούρη με τον υπουργό Υγείας Α.Γεωργιάδη.

Απόκριες στην Αθήνα | Μια μεγάλη καρναβαλική φιέστα απλώνεται στις γειτονιές της πόλης

80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία από την Τσικνοπέμπτη έως και την Καθαρά Δευτέρα.

«Ζαν και Βεατρίκη» στο Από Μηχανής Θέατρο

Μια γυναίκα που κυνηγά τη συγκίνηση του έρωτα και της αγάπης κι  ένας άντρας που αγαπά τη συγκίνηση του κυνηγιού. Μία ψευδώς ρομαντική , τρυφερά σκληρή αλλά κυρίως Θλιβερή Κωμωδία.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεσογείων λόγω ανάπλασης του οδικού άξονα

Οι εν λόγω εργασίες περιλαμβάνουν δύο φάσεις - χρονικής διάρκειας 45 ημερών εκάστη - με τις αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων φέρνουν τις Αποκριές στις γειτονιές της πόλης

Από τη Δευτέρα 26.02 ξεκινάνε τις μουσικές τους περιπλανήσεις σε κεντρικές πλατείες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ζαν και Βεατρίκη» στο Από Μηχανής Θέατρο

Μια γυναίκα που κυνηγά τη συγκίνηση του έρωτα και της αγάπης κι  ένας άντρας που αγαπά τη συγκίνηση του κυνηγιού. Μία ψευδώς ρομαντική , τρυφερά σκληρή αλλά κυρίως Θλιβερή Κωμωδία.