Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας

Έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, ο πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968 και έχει ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διεθνείς – Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ το 2001 πήρε το πρώτο του Μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα: «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και το 2014 ολοκλήρωσε το δεύτερο Μεταπτυχιακό του στη «Διαχείριση Πολιτικών- Διεθνής Πολιτική» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το 1993 ξεκίνησε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων, ενώ το 2001 ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης του Τμήματος Επερωτήσεων της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων. Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής, ενώ επί μακρόν διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Βουλή.

Ασχολήθηκε από νωρίς με τα κοινά της αγαπημένης του πόλης στην οποία και πρόσφερε μέχρι το τέλος της ζωής του. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου από το 2006 και μέλος της Διοίκησης ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους νέους και τις νέες της πόλης, στα αθλητικά σωματεία και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Τον Ιούνιο του 2019, ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ζωγράφου – Ώρα για δουλειά» εξελέγη Δήμαρχος Ζωγράφου. Κατά τη θητεία του διετέλεσε επίσης Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού.

Η Διοίκηση, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι/νες του Δήμου Ζωγράφου εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO.

Άσκηση κατάσβεσης και διάσωσης εγκλωβισμένων της Πυροσβεστικής (VIDEO)

Στην άσκηση συμμετείχαν, η ομάδα πυρασφάλειας της εταιρείας, το Α.Τ. Αυλώνα , ο Δήμος Ωρωπού και η Π.Ε. Αν. Αττικής.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ