«Deliverback»: Τα ξεχασμένα αντικείμενα στα ξενοδοχεία βρίσκουν τον δρόμο της επιστροφής

- Advertisement -

Πόσες φορές δεν μας τύχει μετά την επιστροφή από ένα ταξίδι είτε αναψυχής είτε για επαγγελματικούς λόγους, να διαπιστώνουμε ότι έχουμε ξεχάσει κάποιο αντικείμενο. Όταν πρόκειται για κάποιο αντικείμενο ή προϊόν προσωπικής περιποίησης η απώλεια δεν είναι σημαντική. Τι γίνεται όμως όταν πρόκειται για κάποιο αγαπημένο ένδυμα, αντικείμενο ή ακόμη και για φορητούς υπολογιστές.

Η επιστροφή των ξεχασμένων αντικειμένων ειδικά από το εξωτερικό είναι μια διαδικασία της οποίας το κόστος μπορεί να μην είναι απαγορευτικό, είναι όμως μια διαδικασία χρονοβόρα που κρύβει μεγάλη ταλαιπωρία. Αυτή ακριβώς τη διαδικασία -την επιστροφή των ξεχασμένων αντικειμένων- έρχεται να απλοποιήσει μια ελληνική startup, της οποίας το όνομα περιγράφει επακριβώς ποιο είναι το αντικείμενό της: Deliverback.

Το Deliverback είναι μια δωρεάν υπηρεσία για τα ξενοδοχεία που επιστρέφει τα ξεχασμένα αντικείμενα των πελατών τους. Μέσα από μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία, αφού o πελάτης ενός ξενοδοχείου συμπληρώσει τα στοιχεία του που αφορούν το αντικείμενο που ξέχασε και τη διεύθυνση στην οποία θέλει να παραλάβει το ξεχασμένο του αντικείμενο, το Deliverback δίνει εντολή σε συνεργαζόμενες courier και αναλαμβάνει να επιστρέψει το ξεχασμένο δέμα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό εύκολα και γρήγορα γλιτώνοντας χρόνο από το ξενοδοχείο.

Χρόνο όμως γλυτώνει και ο πελάτης του ξενοδοχείου, καθώς η εναλλακτική που έχει είναι να μιλήσει με το ξενοδοχείο και στη συνέχεια να βρει από μόνος του μια εταιρεία courier και να κάνει τις συνεννοήσεις.

Η startup έχει συνάψει συνεργασία με περισσότερα από 800 ξενοδοχεία και μεγάλες αλυσίδες, όπως Hilton, Marriot, Intercontinental, Blue Palace. Ωστόσο τη φετινή χρονιά, προχώρησε ένα βήμα πιο μακριά, καθώς ήρθε σε συμφωνία για να προσφέρει την υπηρεσία της στα επιβατικά πλοία της Seajets, χώροι όπου επίσης τα ξεχασμένα αντικείμενα είναι συχνό φαινόμενο.

Την ιδρυτική ομάδα του Deliverback την απαρτίζουν 4 ιδρυτικά μέλη (Αυγενάκης Γιώργος, Ζαχαρτζής Γιώργος, Καρατζά Ελισάβετ, Γιουλδάσης Στράτος) με εμπειρία τόσο στον τουρισμό οσο και στην τεχνολογία και στις online πλατφόρμες. Παράλληλα η ευρύτερη ομάδα απαρτίζεται από επαγγελματίες που βοηθούν καθημερινά στην υποστήριξη των ξενοδοχείων καθώς και στην τεχνική ανάπτυξη.

Deliverback: Τα ξεχασμένα αντικείμενα στα ξενοδοχεία «βρίσκουν τον δρόμο της επιστροφής»-1

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη συνεργασία της εταιρείας με τη Seajets για την επιστροφή των ξεχασμένων αντικειμένων από τα καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγιά της.

Πηγή: moneyreview

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ίδρυμα Έλενα Ηλιοπούλου Γιαμά: Έρευνα και Υποτροφίες για τη Θεραπεία και Πρόληψη του Καρκίνου

Η πρώτη εκδήλωση του Ιδρύματος Έλενα Ηλιοπούλου Γιαμά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στο Ecali Club.

Ένα νέο πάρκο τσέπης γεννήθηκε στα Άνω Πατήσια (ΦΩΤΟ)

Συνολικά μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» δημιουργήθηκαν στην Αθήνα 11 πάρκα τσέπης.

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίον του Άρεως

Πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων από τις 21/12/2023 έως και την 1/1/2024.

Λουκέτο στις εξέδρες των γηπέδων βάζει η Πολιτεία! Κεκλεισμένων των θυρών για δυο μήνες τα ματς πρωταθλήματος

Με κόσμο όλα τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, πλην του Ολυμπιακός-Μπάτσκα.

Οι τρεις Κυριακές του Δεκεμβρίου με ανοιχτά καταστήματα

Ποιες είναι οι τρεις Κυριακές με ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις.

Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: Ποια είναι η κούκλα μαγείρισσα της Βουλής

Η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη είναι μόλις 28 ετών και είναι η σεφ του ελληνικού κοινοβουλίου εδώ και έναν χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ