Απάντηση Χάρη Δούκα στο συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, απαντώντας στη συγχαρητήρια επιστολή που του απέστειλε ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου εκφράζει την πρόθεσή του να διατηρήσει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και τονίζει την αναγκαιότητα της συνεργασίας των μεγαλουπόλεων για την αντιμετώπιση σύγχρονων προκλήσεων, όπως η κλιματική αλλαγή και οι κοινωνικές ανισότητες.

Στο μήνυμά του, ο κ. Δούκας επισημαίνει ότι στόχος είναι η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και λύσεων, προκειμένου οι κάτοικοι των δύο πόλεων να διαβιούν με ειρήνη, κοινωνική ευημερία και σταθερότητα, ενώ εμφανίζεται θετικός για μία συνάντηση με τον κ. Ιμάμογλου το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στη συγχαρητήρια επιστολή του ο Εκρέμ Ιμάμογλου εύχεται στον κ.Δούκα καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του και τονίζει ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης, μέσω του δικτύου των βαλκανικών πόλεων Β40.

Ο κ.Ιμάμογλου κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ιδιότητα του κ.Δούκα ως επιστήμονα, αλλά και στο όραμά του, υπογραμμίζοντας ότι είναι βέβαιος ότι θα αγωνιστεί για να εφαρμόσει τις αρχές διοίκησης των σύγχρονων πόλεων, όπως η βιωσιμότητα, η ισότητα και η συμπερίληψη.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Graphic Design)

Την ημέρα τιμούν οι επαγγελματίες του χώρου σε 17 χώρες, όχι όμως και στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.