Στιγμές χαλάρωσης για τους «μονομάχους» των εκλογών

Στιγμές χαλάρωσης για τους διεκδικητές της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και των υποψηφίων για τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο δήμαρχος της Αθήνας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε μια βόλτα στον Εθνικό Κήπο με παρέα τον γιο του Δήμο.

Την ίδια ώρα, ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ για την Αθήνα Χάρης Δούκας με ανάρτησή του στο Facebook έκανε τον απολογισμό των «στιγμών» που κράτησε από τον προεκλογικό αγώνα μέσα από δύο ξεχωριστά στιγμιότυπα.

Με μια φωτογραφία από την τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση με τη σύζυγό του στο πλευρό του ο Νίκος Χαρδαλιάς επέλεξε να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει της αυριανής μάχης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης στην τελευταία στροφή της προεκλογικής περιόδου πέρασε στιγμές χαλάρωσης με φίλους και δημοσιογράφους στην πλατεία Αλέκου Παναγούλη στο Μπραχάμι.

Κάλεσμα να τον στηρίξουν στην κάλπη απηύθυνε ο Γιάννης Σγουρός, επικεφαλής της παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση».

Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, υποψήφιοι και μέλη του συνδυασμού «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους και Όλες», αφού έκαναν μία βόλτα σε σημεία της περιοχής, έπειτα κάθισαν στο «Στέκι του Αρτέμη» στον Πειραιά, για χαλαρή συζήτηση, μεζεδάκια και τσίπουρα, με αφορμή το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου.

Στο πλευρό του και ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να δείξει την υποστήριξή του στον υποψήφιο του κόμματος για την δημαρχία της πόλης στις δημοτικές εκλογές.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO.

Άσκηση κατάσβεσης και διάσωσης εγκλωβισμένων της Πυροσβεστικής (VIDEO)

Στην άσκηση συμμετείχαν, η ομάδα πυρασφάλειας της εταιρείας, το Α.Τ. Αυλώνα , ο Δήμος Ωρωπού και η Π.Ε. Αν. Αττικής.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ