Με δύο νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα ενισχύει ο Δήμος Πειραιά το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

- Advertisement -

Ενισχύεται η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πειραιά με νέα οχήματα. Τα οχήματα, παρέλαβε σήμερα  η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, τα οποία προμηθεύτηκε ο Δήμος Πειραιά μέσω του προγράμματος «Α. Τρίτσης».

Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου  Γιάννη Μώραλη, της Αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Κυριακής Μπουρδάκου, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτη Ρέππα, του Διευθυντή  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκου Πλατανησιώτη,  καθώς και του στελεχιακού δυναμικού του προγράμματος, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης.

Ο Δήμος Πειραιά είναι δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Mώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως τα δύο νέα οχήματα τα οποία τέθηκαν στη διάθεση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»,  θα συμβάλλουν στο να είναι πιο άμεσες και πιο αποτελεσματικές οι υπηρεσίες που προσφέρονται. Τα προγράμματα κοινωνικού σκοπού, όπως είναι το «Βοήθεια στο Σπίτι»  είναι σημαντικά και έχουν αποδείξει την αξία τους και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία και στους συμπολίτες που έχουν ανάγκη,  πρόσθεσε ο Δήμαρχος επισημαίνοντας πως ο Δήμος βρίσκεται  έμπρακτα κοντά τους. Ευχαρίστησε επίσης στην σύντομη τοποθέτηση του τους Αντιδημάρχους Κυριακή Μπουρδάκου και Παναγιώτη Ρέππα,  τον Διευθυντή  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκο Πλατανησιώτη, καθώς και τις εργαζόμενες του προγράμματος.

Η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Κυριακή Μπουρδάκου, σε δήλωσή της, επεσήμανε :

«Σήμερα εγκαινιάσαμε μια νέα εποχή του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο πλέον εντάχθηκε στον Δήμο Πειραιά και  λειτουργεί στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών. Έχουμε πλέον στη διάθεσή μας οχήματα που μας διέθεσε η Διεύθυνση Καθαριότητας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, καθώς το πρόγραμμα πέρασε από πάρα πολλές διακυμάνσεις, πλέον τα στελέχη έχουν οργανικές θέσεις στον δήμο και έτσι μπορούμε να είμαστε πιο άμεσοι, αποτελεσματικοί και χρήσιμοι στους δημότες που έχουν ανάγκη».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Η Βοήθεια στο Σπίτι είναι μια σημαντική υπηρεσία που παρέχει ο δήμος στους δημότες του.  Δεν θα μπορούσαμε παρά να συμβάλλουμε και εμείς, με το να παραχωρήσουμε δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, ώστε να βοηθά τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ο Δήμος Πειραιά μέσω του προγράμματος «Α. Τρίτσης» έχει παραλάβει δέκα οχήματα, τα οποία  αξιοποιούνται σε νευραλγικές υπηρεσίες του δήμου».

Ο Διευθυντής  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου  και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Πλατανησιώτης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Έχοντας στη «Βοήθεια στο Σπίτι» δύο οχήματα, μπορούμε να επικαιροποιήσουμε  τα ραντεβού και  να συντομεύουμε κατά πολύ τους  χρόνους.  Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στο άμεσο μέλλον θα μπορεί να εξυπηρετήσει και τις πέντε Δημοτικές Κοινότητες».

Πηγή: in.gr

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ίδρυμα Έλενα Ηλιοπούλου Γιαμά: Έρευνα και Υποτροφίες για τη Θεραπεία και Πρόληψη του Καρκίνου

Η πρώτη εκδήλωση του Ιδρύματος Έλενα Ηλιοπούλου Γιαμά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στο Ecali Club.

Ένα νέο πάρκο τσέπης γεννήθηκε στα Άνω Πατήσια (ΦΩΤΟ)

Συνολικά μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» δημιουργήθηκαν στην Αθήνα 11 πάρκα τσέπης.

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίον του Άρεως

Πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων από τις 21/12/2023 έως και την 1/1/2024.

Λουκέτο στις εξέδρες των γηπέδων βάζει η Πολιτεία! Κεκλεισμένων των θυρών για δυο μήνες τα ματς πρωταθλήματος

Με κόσμο όλα τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, πλην του Ολυμπιακός-Μπάτσκα.

Οι τρεις Κυριακές του Δεκεμβρίου με ανοιχτά καταστήματα

Ποιες είναι οι τρεις Κυριακές με ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις.

Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: Ποια είναι η κούκλα μαγείρισσα της Βουλής

Η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη είναι μόλις 28 ετών και είναι η σεφ του ελληνικού κοινοβουλίου εδώ και έναν χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ