Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Γιώργος Τσίνας: «Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι η στιγμή που η ιδέα γίνεται πράξη»


Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας, ο Γιώργος Τσίνας συμμετείχε ενεργά στη μεταμόρφωση του Δήμου Περιστερίου.


Με τον Γιάννη Πιτταρά

O
Γιώργος Τσίνας, αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας & υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου με τον Ανδρέα Παχατουρίδη, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Περιστέρι, έρχεται να διεκδικήσει την επανεκλογή του με όραμά του να προσφέρει στην τοπική κοινότητα. Όπως ίδιος δηλώνει:

«Είμαι ο γιος του κυρίου Κώστα και της κυρίας Δέσποινας. Μαθηματικός ο πατέρας μου, έμπορος η μητέρα μου, Περιστεριώτες , οικογένεια Περιστεριωτών από το 1948  από τον παππού μου. Γεννήθηκα στο Περιστέρι, μεγάλωσα στο περιστέρι, πήγα σχολείο και τελείωσα το σχολείο στο Περιστέρι, πέρασα στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκεί ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές».

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας, ο Γιώργος Τσίνας συμμετείχε ενεργά στη μεταμόρφωση του Δήμου Περιστερίου. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν μια έξυπνη πόλη, μια πόλη που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των κατοίκων της.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο ίδιος ο Γιώργος Τσίνας, το κομμάτι της ψηφιακής πολιτικής έλειπε.

«Η γενιά μου θέλει ένα νέο, κοστολογημένο και πολύ ξεκάθαρο πρόγραμμα για το τι θα κάνει  την επόμενη μέρα, για το σε ποια πόλη θα ζει, πως θα ζει και ποιο είναι το μέλλον μέσα σε αυτή τη γειτονιά, σε αυτή την πόλη στην οποία μεγαλώνει,  δημιουργεί, φτιάχνει την καθημερινότητα της», τονίζει.

Για τον Γιώργο Τσίνα, η καθημερινότητα αποτελεί τον πυρήνα της ζωής μας. Είναι ο χώρος όπου μεγαλώνουμε, δημιουργούμε, και αλληλοεπιδρούμε με τους γύρω μας. Είναι ο χώρος που μας δίνει την αίσθηση της ευτυχίας και της ικανοποίησης. Και αυτή η καθημερινότητα πρέπει να είναι ευχάριστη, πλούσια και προοδευτική.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τον Γιώργο Τσίνα είναι όταν η ιδέα μετατρέπεται σε πράξη. «Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχεις είναι η στιγμή που η ιδέα γίνεται πράξη. Αυτός που έχεις στο μυαλό σου το βλέπεις να γίνεται πράξη, να έχει απτό, μετρήσιμο αποτέλεσμα. Να το βλέπεις να υλοποιείται. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση,  η πλήρωση της ευτυχίας» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Με το πάθος και τη δέσμευσή του, ο Γιώργος Τσίνας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι ο Δήμος Περιστερίου θα προχωρήσει προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους κατοίκους του.

 

Share it!
spot_img

Ανακαλύψτε περισσότερα