Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης και πρώην υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης.

«Η σχέση της Εκκλησίας με τις πληττόμενες τοπικές κοινωνίες είναι διαχρονική και σπουδαία» σημείωσε ο κ. Αηδόνης με αφορμή τη στήριξη της Αρχιεπισκοπής στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Για το ίδιο θέμα, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης, στην πλατεία Γέρακα προχτές πραγματοποιήθηκε μία μεγαλειώδης συναυλία των ΠΥΞ-ΛΑΞ που συμπλήρωσε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα αλληλεγγύης.

Ο κ. Αηδόνης στο πλαίσιο της συνάντησης προσέφερε στον Μακαριώτατο δύο μουσικές συλλογές στις οποίος ο ίδιος είναι συνθέτης και αφορούν στη Μικρασιατική καταστροφή και την εισβολή και κατοχή της Τουρκίας στην Κύπρο. Ο κ.κ. Ιερώνυμος παρατήρησε τη σημασία αυτού του έργου που έχει ως σκοπό τη διατήρηση άσβεστης της μνήμης των αγώνων και θυσιών του Ελληνισμού, αλλά και παράλληλα την υπενθύμιση για δικαίωση. Αιτήματα για τα οποία αγωνίζεται και η Εκκλησία της Ελλάδας και συνεπώς θα είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες.

Τέλος ο κ. Αηδόνης παρουσίασε στον Μακαριώτατο συνοπτικά το σχέδιό του για τον Δήμο Παλλήνης της επόμενης ημέρας, όπου σημαντικό ρόλο έχει η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι ιεροί ναοί της πόλης, δεδομένης της μεγάλης ιστορικής και κοινωνικής τους αξίας.

Ο Μακαριώτατος από τη δική του πλευρά ευχήθηκε στον Χρήστο Αηδόνη καλή δύναμη στο έργο του με την υπόσχεση πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των πρωτοβουλιών για την προάσπιση της ανθρώπινης υπόστασης και ισότιμης διαβίωσης όλων δίχως αποκλεισμούς.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Σάββατο το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Graphic Design)

Την ημέρα τιμούν οι επαγγελματίες του χώρου σε 17 χώρες, όχι όμως και στην Ελλάδα.

Από το Άλσος Παγκρατίου ξεκίνησε πιλοτικά η δράση “Καθαρίζουμε ενεργά”.

Εθελοντές πήραν τις σκούπες και ανέλαβαν δράση σκουπίζοντας το πάρκο της περιοχής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.