Οι 351 υποψήφιοι με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη

Η παράταξη «Αθήνα Ψηλά» με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη, ανακοινώνει τα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των Αθηναίων, ως δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μια δυναμική, υπερκομματική, αποφασισμένη ομάδα ανθρώπων. Αθηναίες και Αθηναίοι, γεμάτοι διάθεση να συνεισφέρουν στην πόλη μας με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό.

Ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο κατά 70%, που διατηρεί τον κεντρικό κορμό των στελεχών του και επενδύει σε έναν συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης.

Τα 351 πρόσωπα που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο, αποτελούν «καθρέφτη» της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της. Πολίτες από τις 129 γειτονιές της. Διαφορετικών γενιών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά.

Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι ενεργοί, με βιωματικό αποτύπωμα στην πόλη μας. Αθηναίες και Αθηναίοι που υπηρετούν και εκφράζουν την Κοινωνία των Πολιτών και γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ανάγκες μας.

Μια παράταξη ανοιχτή, υπερκομματική και συμπεριληπτική με στελέχη που ενώθηκαν σε αυτήν από άλλες δημοτικές παρατάξεις. Στελέχη με αναγνωρισμένη δράση και προσφορά στον δήμο και με σημαντική εμπειρία στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώνουν τις δυνάμεις τους στον συνδυασμό Μπακογιάννη για να εργαστούν από κοινού για την Αθήνα.

 

Γνωστά πρόσωπα που διεκδικούν την ψήφο μας

Ανάμεσά τους ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Krzysztof Warzycha (Βαζέχα) που γεννήθηκε το 1964 στο Katowice της Πολωνίας και έγινε γνωστός στη χώρα μας το 1989 όπου ξεκίνησε μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα της πόλης μας, τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, μετά την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά από άλλο μετερίζι και να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα.

Η Πόπη Διαμαντάκου κατεβαίνει και πάλι υποψήφια στην Αθήνα. Είναι το πρόσωπο πίσω από το πρόγραμμα «Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία» που «τρέχει» ήδη οκτώ χρόνια στον δήμο της Αθήνας. Η Πόπη Διαμαντάκου είναι κάτοχος διδακτορικού, από το Τμήμα ΜΜΕ και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος DEA στην Ιστορία (Μηχανισμοί Προπαγάνδας) από το Πανεπιστήμιο PARIS 1. Επίσης, είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες: Αυγή, Καθημερινή , ΤΑ ΝΕΑ , πάντα ως αρθρογράφος με δική της στήλη και αντικείμενο την κριτική τηλεόρασης. Δίδαξε ως επισκέπτρια- επιστημονική συνεργάτης, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος ΜΜΕ και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα θα είναι ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας. Μόλις στα 16 του χρόνια έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφηση και εν συνεχεία εργάστηκε ως fashion editor με απόλυτη επιτυχία σε διάφορα περιοδικά συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Vogue για 20 χρόνια.

Ανάμεσα στους 351 δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους συναντάμε και τα ονόματα ηθοποιών και καλλιτεχνών, όπως αυτό της ηθοποιού Νικολέτας Καρρά. Γεννήθηκε στην πρωτεύουσα και μεγάλωσε στα Κάτω Πατήσια. Είναι πτυχιούχος ελληνικής φιλολογίας. Φοίτησε σε δραματική σχολή, εργάζεται ως ηθοποιός, ασχολείται επίσης με το χορό και το τραγούδι. Είναι γνωστή από τις δουλειές της στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Εδώ, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα ονόματα των 351 υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, φωτογραφίες, καθώς και τα σύντομα βιογραφικά τους.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τα σύννεφα «mammatus» έκαναν την εμφάνισή τους στον Αττικό ουρανό (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Το όνομά τους προέρχεται από τη λατινική λέξη «Mamma» που σημαίνει μαστός, στήθος. Συχνά παρατηρούνται μετά το πέρασμα ενός μετώπου καταιγίδας ή κατά τη φάση ψύξης μιας καταιγίδας.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Παρασκευή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ένα δισεκατομμύριο άτομα παγκοσμίως, δηλαδή το 20% του ενήλικου πληθυσμού, πάσχει από υπέρταση.

Η Στέγη σε καλεί σε casting

Η Στέγη αναζητά 100 άνδρες. Χωρίς κριτήρια, χωρίς φίλτρα.

Συνάντηση Χάρη Δούκα με τον Δήμαρχο Ρώμης Roberto Gualtieri

Συμφωνήθηκε η προετοιμασία και η σύναψη μνημονίου συνεργασίας Αθήνας – Ρώμης.

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στο Δήμο Γαλατσίου

Το Άλσος Βεΐκου έχει κριθεί χώρος υπερτοπικής σημασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα σύννεφα «mammatus» έκαναν την εμφάνισή τους στον Αττικό ουρανό (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Το όνομά τους προέρχεται από τη λατινική λέξη «Mamma» που σημαίνει μαστός, στήθος. Συχνά παρατηρούνται μετά το πέρασμα ενός μετώπου καταιγίδας ή κατά τη φάση ψύξης μιας καταιγίδας.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ένα δισεκατομμύριο άτομα παγκοσμίως, δηλαδή το 20% του ενήλικου πληθυσμού, πάσχει από υπέρταση.