Τρεις nutrichefs για μια μέρα!

- Advertisement -

Η Μαρία Σολωμού, η Σίσσυ Καλλίνη & η Τίνα Μιχαηλίδου έγιναν nutrichefs για μια μέρα!

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, η Μαρία Σολωμού, η Σίσσυ Καλλίνη &  η Τίνα Μιχαηλίδου έγιναν nutrichefs για μια μέρα μαθαίνοντας μυστικά για τη σωστή παρασκευή υγιεινών γευμάτων και δοκιμάζοντας πρωτότυπες και νόστιμες συνταγές με την εγγύηση της Nutrichef! Με την καθοδήγηση της Χριστίνας Κυριακίδη έκαναν τους σωστούς συνδυασμούς βιολογικών πρώτων ύλών, δημιουργήσαν πιάτα με ισχυρή αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική δράση και έμαθαν για την ευεργετική επίδραση του σωστού συνδυασμού τροφών στο σώμα και ειδικότερα στον μεταβολισμό. Η Nutrichef σου δίνει τη λύση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στους απαιτητικούς ρυθμούς της σύγχρονης ζωής και σε παροτρύνει να ακολουθήσεις ισορροπημένη διατροφή με την κατάλληλη μέθοδο απώλειας και διατήρησης βάρους.

Η Nutrichef είναι μια boutique company που ειδικεύεται στη Διατροφή Ενεργοποίησης του Γρήγορου Μεταβολισμού με πλήρως εξατομικευμένα μενού. Η πρωτοπορία, η ολιστική προσέγγιση και τα άμεσα αποτελέσματα σε συνδυασμό με τη βελτίωση των βασικών δεικτών υγείας, χωρίς αχρείαστες στερήσεις και μέσα από διεθνείς γεύσεις, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά της Nutrichef που την κάνουν να ξεχωρίζει! Η Nutrichef αποτελεί ένα «κλειστό club» τα μέλη του οποίου απολαμβάνουν πλήρη πακέτα που ξεκινάνε από 3 κυρίως γεύματα και 2 σνακ και με εξατομίκευση ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη ως προς το είδος, την ποσότητα και τη συχνότητα των γευμάτων.

Nutrichef δίνει έμφαση στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με καθημερινές παραδόσεις, τη δυνατότητα διαλλείματος με διατήρηση της θέσης, τη δυνατότητα προσαρμογής / αλλαγής του προγράμματος ανάλογα με το πρόγραμμα του πελάτη και την άμεση επικοινωνία και προσωπική εξυπηρέτηση από τους ιδιοκτήτες. Για αυτό άλλωστε και για λόγους διατήρησης ποιότητας η Nutrichef προσφέρει προϊόντα περιορισμένη παραγωγή, εξυπηρετώντας μόνο 120 πελάτες.

Ανακάλυψε και εσύ τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα άμεσα αποτελέσματα των εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής Nutrichef.

Nutrichef – Η σωστή, ποιοτική διατροφή στην πόρτα σου. Καθημερινά

Μάθε περισσότερα: https://nutrichef.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/nutrichefgreece/

Facebook: https://www.facebook.com/nutrichefgreece

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο «μετρ της ραπτικής» που έγραψε ιστορία στην Αθήνα, Κώστας Καλυβιώτης

Έχτισε τη δική του αυτοκρατορία στην Αθήνα και έφθασε να έχει γραφείο μέχρι και στο Παρίσι.

Ένας Νέος Αθλητικός Χώρος στο Ρουπάκι Ασπροπύργου

Με τεχνητό χλοοτάπητα και διαγραμμίσεις σύμφωνα με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές της FIFA.

Επί ποδός τα συνεργεία της Περιφέρειας για τους καθαρισμούς των ρεμάτων της Αττικής

Μηχανήματα βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου να σπεύσουν σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη άμεσης επέμβασης.

Από το Όλον στην OLONEA: Το ταξίδι της δημιουργίας

Πως ο Τάσος Σκιαδόπουλος , Γενικός Διευθυντής της OLONEA και ο Κυριάκος Κυριακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, κατάφεραν να κατακτήσουν τον κλάδο των προβιοτικών.

«Παγκάκια φιλίας» κατά της σχολικής μοναξιάς στα Δημοτικά Σχολεία της Ηλιούπολης

Τοποθετήθηκαν ήδη σε 6 Δημοτικά Σχολεία, ενώ η δράση θα συνεχιστεί σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Με το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο εμβληματικός αναμορφωτής του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιώργος Λούκος (ΦΩΤΟ)

Σε ειδική τελετή παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της τέχνης και του πολιτισμού, στο δημαρχείο της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από το Όλον στην OLONEA: Το ταξίδι της δημιουργίας

Πως ο Τάσος Σκιαδόπουλος , Γενικός Διευθυντής της OLONEA και ο Κυριάκος Κυριακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, κατάφεραν να κατακτήσουν τον κλάδο των προβιοτικών.