“IMG FUTURE STARS 2023” – Τουρνουά για την ανάδειξη της νέας γενιάς αθλητών τένις

Τα καλύτερα 24 αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών από όλον τον κόσμοετοιμάζονται να αναμετρηθούν στο δεύτερο τουρνουά IMG Future Stars που διοργανώνεται στη χώρα μας, από το TATOΪ Club και την IMG Tennis, τη μεγαλύτερη εταιρεία εκπροσώπησης αθλητών τένις στον κόσμο.

Ο Νικόλαος Μπίκης από τον ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ, και η Κωνσταντίνα Βολονάκη από τον ΑΟΑ ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ είναι οι δύο Έλληνες αθλητές U12 που κατέχουν σήμερα την υψηλότερη πανελλήνια κατάταξη, και έλαβαν τα δύο πολυπόθητα Wild Cards, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Η διοργάνωση ξεκινά τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 18:00, με τον φιλικό αγώνα επίδειξης μεταξύ των κορυφαίων πρωταθλητών τένις, Taylor Fritz και Frances Tiafoe.

Διαθέσιμα προς πώληση στο κοινό είναι τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα επίδειξης αλλά και τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες του τουρνουά που θα διεξαχθούν το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Απριλίου. Τα εισιτήρια για τον αγώνα επίδειξης κοστίζουν 70€, ενώ για τους ημιτελικούς, όπως και για τους τελικούς κοστίζουν 10€ για κάθε μια μέρα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
ΕΔΩ

Η διοργάνωση του δεύτερου τουρνουά IMG Future Stars, διάρκειας μιας εβδομάδας, θα περιλαμβάνει αγώνες 48 παικτών, ανάμεσα στα καλύτερα 24 αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών από όλον τον κόσμο, καθώς και ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έπειτα από τους αγώνες της κάθε ημέρας.

Πρόκειται για εργαστήρια υποχρεωτικής συμμετοχής για τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς που θα περιλαμβάνουν παρουσιάσεις και συζητήσεις με κορυφαία στελέχη των WTA, ATP, Nike, IMG κ.α., με σκοπό την εκπαίδευση των οικογενειών σχετικά με τη ζωή ενός επαγγελματία αθλητή τένις, ομιλίες από ειδικούς στον χώρο της διατροφής και της ευεξίας, που θα βοηθήσουν τους αθλητές να κατανοήσουν τις ανάγκες του σώματός τους σε διατροφή και αποκατάσταση.

Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποικίλες ψυχαγωγικές, διαδραστικές δραστηριότητες που θα έχουν προγραμματιστεί από τους διοργανωτές, την IMG και το ΤΑΤΟΪ Club, με στόχο να φέρουν την επόμενη γενιά του τένις πιο κοντά από ποτέ.

Διευθυντής του τουρνουά είναι ο κυπριακής καταγωγής φιναλίστ Grand Slam και πρώην 8ος κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια κατάταξη, Μάρκος Παγδατής, και διαιτητής ο Πορτογάλος διαιτητής χρυσού σήματος, Carlos Ramos.

Επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του «IMG Future Stars» θα είναι η Tennis Europe, μέλος της οποίας είναι και η ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης).

Ο επίσημος φορέας αναμετάδοσης στην Ελλάδα και χορηγός επικοινωνίας είναι η COSMOTE TV, η οποία θα προβάλει ζωντανά τον αγώνα επίδειξης και τους τελικούς.

Οι παροχές στον κάθε παίκτη θα περιλαμβάνουν: δύο δωμάτια ξενοδοχείου, γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του, έως και 2 επιπλέον διαπιστευτήρια για γονείς/κηδεμόνες/προπονητές και πρόσβαση σε πλήρως εξοπλισμένους χώρους προπόνησης και αποκατάστασης.

Οι νικητές (αγοριών και κοριτσιών) του τουρνουά θα προσκληθούν στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών) που πραγματοποιείται στην Ακαδημία IMG, στο Bradenton της Florida.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.