Festival Bike: Τα παιδιά στο επίκεντρο του Athens 2023

- Advertisement -

Ποιος είπε ότι το ποδήλατο αφορά μόνο τους μεγάλους; Το μέλλον της ποδηλασίας είναι τα παιδιά και σε αυτά πρέπει να επενδύσουμε. Το φετινό, ανανεωμένο Athens Bike Festival το γνωρίζει καλά γιαυτό και ετοιμάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα για όλα τα παιδιά. Άλλωστε, όλα τα παιδιά μέχρι 18 ετών, θα έχουν δωρεάν είσοδο στους χώρους του ABF και τις τρεις ημέρες.

Mαθαίνω αλλά και παίζω με το ποδήλατο!

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Athens Bike Festival προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης ποδηλάτου σε παιδιά. Σε όποιο ποδηλατικό επίπεδο κι αν βρίσκονται, είτε θέλουν να ξεφορτωθούν τις βοηθητικές ρόδες, είτε απλώς να αποκτήσουν μεγαλύτερη εξοικείωση και καλύτερη ισορροπία, η ομάδα των εκπαιδευτών του MBike αναλαμβάνει να τα καθοδηγήσει στον μαγικό κόσμο του ποδηλάτου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, οι εκπαιδευτές έχουν μεγάλη εμπειρία στα εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ οι γονείς δεν χρειάζεται να φέρουν ποδήλατο, καθώς το ABF έχει ήδη φροντίσει να υπάρχουν αρκετά ποδήλατα της ελληνικής ORIENT. Η διαδικασία εκμάθησης μπορεί να διαρκέσει από 15 έως 30 λεπτά και μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας επιτόπου και εντελώς δωρεάν.
Μετά το πρόγραμμα ή και χωρίς να το ακολουθήσουν, τα παιδιά μπορούν απλώς να χαρούν τις βόλτες τους στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Μαθαίνω για το Ποδήλατο με τα My Market

Μια ολοκληρωμένη παρουσίαση για τον κόσμο του ποδηλάτου, ειδικά προσαρμοσμένη για παιδιά δημοτικού, αφιερωμένη στους μικρούς ποδηλάτες του αύριο!
Πώς δημιουργήθηκε το πρώτο ποδήλατο; Πώς εξελίχτηκε στο πέρασμα των χρόνων για να γίνει το όχημα που γνωρίζουμε σήμερα; Ποια είναι τα αθλήματα της ποδηλασίας; Ποια είναι τα είδη των ποδηλάτων; Τι αξεσουάρ πρέπει να έχω; Τι λέει ο ΚΟΚ για το ποδήλατο;
Αυτά και άλλα πολλά σε μια από τις πιο πλήρεις, αναλυτικές και απολαυστικές παρουσιάσεις για το ποδήλατο. Για παιδιά 8 έως 12 ετών!

Οι οπτικοποιημένες παρουσιάσεις θα προβάλλονται όλες τις ημέρες του Athens Bike Festival, ανά 15 λεπτά ενώ δύο φορές την ημέρα, το πρωί στις 12:00 και το απόγευμα στις 19:00 θα γίνονται ζωντανές παρουσιάσεις από τους εκπαιδευτές του “Πόλεις για Ποδήλατο”. Και φυσικά μην ξεχνάμε τις κληρώσεις δώρων για τους μικρούς ποδηλάτες που θα πραγματοποιούνται την ίδια ώρα!

31 Μαρτίου με 2 Απριλίου, μικροί και μεγάλοι, δίνουμε ραντεβού στο Athens Bike Festival 2023, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ. Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδηλάτου επιστρέφει στην Αθήνα μετά από τρία χρόνια απουσίας με ένα δυναμικό come back για τρεις ημέρες γεμάτες ποδήλατο.
Ό,τι κι αν ψάχνεις γύρω από το ποδήλατο, θα το βρεις στο Athens Bike Festival:
Νέα μοντέλα: Προτάσεις από τις μεγαλύτερες εταιρίες ποδηλάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ
E-bikes: Τα πάντα για τη νέα αγορά της ηλεκτροκίνητης υποβοήθησης
Micromobility & scooters: Ελαφριά και ευέλικτα οχήματα που αλλάζουν τη μετακίνηση
Δοκιμές ποδηλάτων: Γιατί είπαμε ότι για να το αγαπήσεις, πρέπει να το γνωρίσεις!
Ποδηλατικός τουρισμός: Γνωρίστε επιλογές και επιλέξτε προορισμούς

Επιπλέον, φέτος για πρώτη φορά το Athens Bike Festival 2023 προτείνει μια σειρά από ζωντανά Workshop, όπου εξειδικευμένοι τεχνικοί σας λύνουν απορίες γύρω από διάφορα θέματα – από το πώς αλλάζω λάστιχο ως το πώς φροντίζω τα υδραυλικά μου δισκόφρενα.
Παράλληλα, εισάγουμε τη σειρά «Bike Talks» και προσκαλούμε διαφορετικούς ομιλητές να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους σχετικά με – τι άλλο; – το ποδήλατο σε οποιαδήποτε μορφή του.

Περισσότερες πληροφορίες: www.bikefestival.gr

Ημέρες λειτουργίας:
Παρασκευή 31 Μαρτίου: Πρωί – Μόνο για εμπόρους & δημοσιογράφους
Παρασκευή 31 Μαρτίου απόγευμα, Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Απριλίου 2023: Ημέρες κοινού
Ώρες λειτουργίας:
18:00 – 21:00 – Παρασκευή
10:00 – 21:00 – Σάββατο, Κυριακή
Είσοδος:
2.5 € Early Bird – Viva tickets
5 € γενική είσοδος

Δωρεάν για παιδιά & νέους κάτω των 18 ετών
Δωρεάν για κατόχους δελτίου ανεργίας

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

Εγκαινιάστηκε η νέα πεζογέφυρα στο Παλατάκι (ΦΩΤΟ)

Ένα σημαντικό έργο, που θα αυξήσει σημαντικά την οδική ασφάλεια και την ασφάλεια των πεζών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.