Motiv: Aγάπη και εμπειρία στον καφέ

Η Ομόνοια και τα πέριξ της είναι η γειτονιά μας. Αυτή που δεν μένουμε, αλλά εκείνη που έχουμε επιλέξει σαν φόντο της δικής μας καθημερινότητας. Αυτής που κάθε μέρα μας εκπλήσσει, τρέχοντας πιο γρήγορα από το χρόνο, εύπλαστη σαν πλαστελίνη, με διαχρονικότητα και την ανάμνηση μιας φωτεινής, αστικής Αθήνας. Σε ένα τοπίο πολύβουο, κάπου ανάμεσα στον περαστικό, τον τουρίστα, τον ντόπιο και όλες τις φυλές της καρδιάς μιας πρωτεύουσας, στην Εμμανουήλ Μπενάκη ο καλός καφές μπαίνει σε πρώτο πλάνο, σ’ένα coffee shop που γίνεται το hub για τους απανταχού λάτρεις του, που παρελαύνουν κάθε μέρα εδώ για να τον απολαύσουν στα καλύτερά του.

Μοντέρνο και με διεθνείς καταβολές στο design του – που έλαβε χώρα το 2015 μετά από ένα δυνατό rebranding – το Motiv είναι ένας αναζωογονητικά φρέσκος και σύγχρονος χώρος που τιμάει τα στοιχεία του κτηρίου που το φιλοξενεί, αποκαλύπτωντας το σκυρόδεμα και τα τούβλα στους τοίχους και διατηρώντας ένα μεγαλοπρεπές μωσαϊκό στο πάτωμα, συγκεράζοντας το industrial με το urban με τον πιο αισθητικά άρτιο τρόπο. Και το κίνητρο (motiv) απόλυτα διαφανές και ξεκάθαρο: κίνητρο για εξέλιξη του προϊόντος που θα γευτείς στην κούπα σου, κίνητρο για να ξεκινάς την ημέρα σου με χαμόγελο κι έναν τέλειο καφέ. Και τα πετυχαίνει όλα.

Η έννοια του specialty coffee εδώ ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο, με signature house blend χαρμάνια ροής που θα βρεις μόνο εδώ από Βραζιλία, Νικαράγουα και Γουατεμάλα, ενώ πλήθος από single origin ποικιλίες εναλλάσσονται τακτικά στον μύλο του μπαρ για να σε κερδίσουν με τα μοναδικά και μαγικά χαρακτηριστικά τους στη γεύση και το άρωμα. Η ομάδα του – πάντα ενθουσιώδης και upbeat – είναι πάντα μια ερώτηση μακριά από το να σου εξηγήσει κάθε ιδιαιτερότητα και κάθε λεπτομέρεια του καφέ που θες να δοκιμάσεις.

Την κρίσιμη στιγμή που θα πεινάσεις και θα χρειαστείς ένα snack για να συμπληρώσει την τόνωση που θα σου προσφέρουν οι specialty καφέδες του και τα kombucha τσάγια ενεργής ζύμωσης, στο Motiv θα βρεις πεντανόστιμες τσιαπάτες με premium υλικά και υπέροχους συνδυασμούς, φρέσκιες σαλάτες αλλά και πολλές χειροποίητες μπάρες δημητριακών. Στα must, τα αφράτα vegan banana breads, τα λαχταριστά cookies αλλά και τα βελούδινα Lemon Cake.

Η retail γωνιά του είναι ένας φόρος τιμής στον καφέ και την ιστορία του: συσκευασίες που ξεχωρίζουν για το design τους, με όλες τις πληροφορίες για την προέλευση, τα γευστικά χαρακτηριστικά και τις φάρμες διατίθενται για να τους απολαύσεις στο σπίτι ή το γραφείο, όπως και τα οργανικά τσάι. Μπορείς ακόμη να βρεις επιλεγμένα με βάση την ποιότητα και την γεύση τους προϊόντα όπως οργανική granola, μέλι βελανίδιας ή βούτυρο ξηρών καρπών, που θα σε τονώσουν και θα σου δώσουν ώθηση μέσα στη μέρα.

Motiv Athens
Εμμανουήλ Μπενάκη 20, Εξάρχεια, τηλ. 2103810899
Facebook | Instagram

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αθήνα η πιο «μυρωδάτη» πόλη στον κόσμο!

Η ιστοσελίδα HAYPP ερεύνησε 30 μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη και όχι μόνο, για να βρει ποια είναι η πιο μυρωδάτη από όλες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Κατά τις ώρες 07.30’ έως 13.30’, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας.

Ο Ian Rankin στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στις 26 Απρ, 19:00 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου (LIVE)

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένοι άνεμοι.

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 05.00' έως 13.00'.

Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου στο Δήμο Παλλήνης

“Άνοιξε κι εσύ την πόρτα στο βιβλίο”, 19 - 21 Απριλίου 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα η πιο «μυρωδάτη» πόλη στον κόσμο!

Η ιστοσελίδα HAYPP ερεύνησε 30 μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη και όχι μόνο, για να βρει ποια είναι η πιο μυρωδάτη από όλες.