Τα gadgets του 2015

Όλα καλά πήγαν με τα new entry gadgets το 2014 καθώς η χρονιά ήταν γεμάτη πρωτότυπες και έξυπνες ιδέες. Όμως τι θα δούμε το 2015;

Ας αρχίσουμε με κάτι που δεν ζεσταίνει μόνο αλλά διασκεδάζει παράλληλα. Το λένε 1Voice και είναι ένα trendy σκουφάκι με ενσωματωμένα bluetooth ακουστικά. Θα φροντίσει πέρα από το να μην κρυώσουν τα αυτάκια σου και να είσαι χαρούμενος με την αγαπημένη σου μουσική.

voice01

Εξερεύνησε τα πάντα γύρω σου με την βοήθεια της εφαρμογής Yelp Monocle. Εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, σημεία ενδιαφέροντος και αξιοθέατα προβάλονται στην εικόνα του πραγματικού κόσμου μέσω της κάμερας ενός κινητού σαν να παίζεις video games !

Yelp01

Με τις εφαρμογές Flight Tonight και Hotel Tonight οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής γίνονται μια πολύ πιο εύκολη υπόθεση για τους βιαστικούς ή τους αναποφάσιστους.

Το μπλουζάκι Ralph Lauren Polo Tech Shirt μπορεί να δείχνει κομψό αλλά στην πραγματικότητα φροντίζει τη φυσική μας κατάσταση όσο και την εμφάνισή μας. Αυτό καθίσταται δυνατό με αισθητήρες οι οποίοι καταγράφουν τους καρδιακούς παλμούς και την αναπνοή καθ’ όλη τη διάρλεια των δραστηριοτήτων μας. Στη συνέχεια τους αποστέλουν μέσω Bluetooth στο κινητό μας τηλέφωνο ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει στο σώμα μας.

Ralph01

Το Apple Watch πρόκειται να βγει στην αγορά το 2015, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον τυχερό το φοράει να ελέγχει αεροπορικά δρομολόγια, e-mail, ταξιδιωτικές εφαρμογές, ακόμα και κάρτες επιβίβασης.

Με τα πολυαναμενόμενα Google Glass, που φοριούνται σαν τυπικά γυαλιά, ο χρήστης μπορεί να μεταφράζει οδικά σήματα, να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο, να παρακολουθεί την πορεία των κρατήσεων του, ενώ λειτουργούν και ως GPS.

google01

Θεωρούνται τα πρώτα «έξυπνα» ακουστικά. Τα Hush smart earplugs απομονώνουν τους ανεπιθύμητους εξωτερικούς θορύβους ενώ επιτρέπουν τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις και ειδοποιήσεις.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

314 βόμβες Αεροπορίας εντοπίστηκαν μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Τις είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί 2 μέτρα ακριβώς κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.

Νέος ιατρικός εξοπλισμός 6 εκατ. ευρώ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Κλειστά θα παραμείνουν για 3 ημέρες τα σούπερ μάρκετ, από τις 5 έως και τις 7 Μαίου.

Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Οδηγίες για την ενημέρωση του κοινού με μέτρα προφύλαξης.

Γιατί βάφτηκε κόκκινος ο ουρανός?

Το φαινόμενο μελετήθηκε τον 19ο αιώνα από τον λόρδο Rayleigh και ονομάζεται προς τιμή του «σκέδαση Rayleigh».

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.