Το Christmas Factory στο Γκάζι

Στο Γκάζι, τον πιο κατάλληλο χώρο, πήγε και φώλιασε το Christmas Factory, το χριστουγεννιάτικο χωριό της Αθήνας.

9

Λαμπιόνια, παιχνίδια, τραμπάλες, τσουλήθρες, καλικάντζαροι, Άη-Βασίληδες, νεράιδες, ακροβάτες, ξυλοπόδαρους, ζαχαρωτά, λουλούδια, αγγελούδια, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τραμπολίνο και τόσα άλλα παιχνίδια, πανέμορφα στημένα ανάμεσα στα φιλικά πέτρινα κτίρια και τα πλακόστρωτα δρομάκια του παλιού εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας.

Και δεν είναι μόνο οι μικροί που θα ενθουσιαστούν. Εγώ το βράδυ των εγκαινίων είδα τους γονείς να σκάνε χαμόγελα μεταξύ τους.
Βασική αιτία είναι η προσοχή που έδωσαν στο στήσιμο του Christmas Factory.

1

111119

Καλαίσθητοι χώροι, ωραία περίπτερα, προσεγμένες επιγραφές, γελαστά πρόσωπα και πρόθυμη εξυπηρέτηση βγάζουν μικρούς και μεγάλους από τις σκοτούρες των μαθημάτων και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Το σκηνικό, πραγματικά ξεφεύγει από τις συνηθισμένες εικόνες της Αθήνας. Παραπέμπει και λίγο σε πιο βόρειες χώρες, που όλοι θα θέλαμε να βρεθούμε τέτοιες μέρες.

Πάρτε τους μικρούς σας μπόμπιρες από το χέρι και πηγαίνετε. Και λέγοντας μπόμπιρες δεν εννοώ μόνο υιούς, κόρες και εγγόνια, αλλά και βαφτιστήρια, ανήψια ή παιδιά φίλων. Θα είναι η δικαιολογία για να δώσετε ραντεβού με τους φίλους σας που έχετε να δείτε καιρό για να ξεσκάσετε και να απολαύσετε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που όλοι θέλουμε και τελικά έχουμε και ανάγκη.

3

12

4

 

 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα είναι πλούσιο και έχει μια μεγάλη σειρά από μικρά και μεγαλούτσικα ονόματα που θα εμφανίζονται στο Christmas Factory μέχρι και την ημέρα των Θεοφανείων. Μπάντες, χορωδίες, έως και ραδιοφωνικός σταθμός θα ανάψουν το κέφι ακόμη και στους πιο βαρύθυμους.

Στο Christmas Factory η είσοδος είναι 5 ευρώ το άτομο και τα παιχνίδια κυμαίνονται από 2,5 – 3 ευρώ. Υπάρχει, όμως, και μια σειρά από δωρεάν διαδραστικά παιχνίδια και εργαστήρια , τα οποία είναι και από τα πιο ενδιαφέροντα, όπως το γράμμα στον Άη-Βασίλη, το εργαστήρι συγγραφής και εικονογράφησης παραμυθιού, το εργαστήριο ψηφιδωτού και το εργαστήριο σοκολάτας. Λερωθείτε, τζάμπα είναι.

Πληροφορίες και εισιτήρια στο www.thechristmasfactory.gr στα καταστήματα Γερμανός, στο www.tickethour.com και στο τηλέφωνο 210 8938111

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Έργα ανάδειξης των μνημείων της Αττικής από την Περιφέρεια και το ΥΠΠΟ

Έργα αποκατάστασης και συντήρησης των μνημείων της Ακρόπολης, της Αρχαίας Αγοράς και του Κεραμεικού των Αθηνών.

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Την Κυριακή 21 Απριλίου, τρέχουμε στον Υμηττό.

Με τα έσοδα των αγώνων θα αγοραστούν δέντρα που θα φυτευτούν στο βουνό που θα τρέξει ο καθένας.

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.

Λουτεΐνη: Τα 4 σούπερ οφέλη στην υγεία και πού την βρίσκουμε

Έχετε ακούσει για την λουτεΐνη, αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό με τα εκπληκτικά οφέλη για...

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Παρασκευή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

“Super Food Festival” στο Ζάππειο από τις 24 έως 28 Απριλίου

Ανακάλυψε καινοτόμα τρόφιμα αλλά και παραδοσιακά από τους ίδιους τους παραγωγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.