Την.. ισοπέδωσε και φεύγει για Europa League!

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Μάλμε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, αλλά δεν ήταν και ο καλύτερος οικοδεσπότης, φιλοδωρώντας με 4 γκολ τη σουηδική ομάδα.

Η νίκη των ερυθρολεύκων, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης τον στέλνει στο Europa League, όπου, αν γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις τον Ιανουάριο, έχει όλα τα φόντα να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία.

Στα του αγώνα, όσον αφορά στο πρώτο ημίχρονο  ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ 1-0, με παλικαρίσιο γκολ του συνήθη υπόπτου σε ευρωπαϊκά ματς Νταβίντ Φουστέρ. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ξεκάθαρα πιο καλοί από τους Σουηδούς και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει παραπάνω τέρματα, αλλά (κυρίως) ο Μήτρογλου ολιγωρούσε.

Δείτε το γκολ του Φουστέρ: 

http://vimeo.com/114061543

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μίτσελ μπήκε το ίδιο φουριόζα και συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες, αλλά η Μάλμε ισοφάρισε δύο φορές κόντρα στη ροή του αγώνα. Ειδικότερα, το σουτ του Κρουν έφερε τον αγώνα στα ίσα στο 59΄ και στο 81′ ο Ρόσενμπεργκ έκανε το 2-2. Είχε μεσολαβήσει η γκολάρα του Τσόρι Ντομίνγκεζ στο 63′.

Δείτε το τρομερό γκολ του Τσόρι:

http://vimeo.com/114067436

Ο Ολυμπιακός όμως δε μπορούσε να χάνει ευκαιρίες για πάντα και έτσι προς το τέλος του αγώνα η μπάλα του έκανε το χατήρι και ο Μήτρογλου αρχικά στο 87′ και ο Αφελλάι (που είχε περάσει αλλαγή) στο 90′ διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.

Οι ενδεκάδες του αγώνα ήταν:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Ομάρ, Μανιάτης, Εντινγκά, Ντομίνγκες, Κασάμι, Φουστέρ, Μήτρογλου.

Μάλμε (Χαρέιντε): Όλσεν, Τίνερχολμ, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, Κονατέ, Χάλστι, Έρικσον, Αντού, Φόρσμπεργκ, Τέλιν, Ρόζενμπεργκ.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στο Δήμο Γαλατσίου

Το Άλσος Βεΐκου έχει κριθεί χώρος υπερτοπικής σημασίας.

Η νέα νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή της Αθήνας

Ποιες περιοχές της Αθήνας θα εξυπηρετεί.

Η επέλαση της Αφρικανικής σκόνης κινητοποιεί τις υπηρεσίες Υγείας

Τι προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας και πότε θα κλείνουν τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Πέμπτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Διεθνής Ημέρα Φωτός

Ο ΟΗΕ αναγνώρισε τη σημασία ενημέρωσης του κοινού, σε παγκόσμιο επίπεδο, σχετικά με το πώς οι τεχνολογίες που βασίζονται στο φως.

Red Arrows: Τα μέτρα της Τροχαίας στην Ποσειδώνος για τα ΙΧ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στη λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω των αεροπορικών επιδείξεων στο Παλαιό Φάληρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διεθνής Ημέρα Φωτός

Ο ΟΗΕ αναγνώρισε τη σημασία ενημέρωσης του κοινού, σε παγκόσμιο επίπεδο, σχετικά με το πώς οι τεχνολογίες που βασίζονται στο φως.