Πωλήθηκε ολοκαινούργιο Honda S2000

Το ιαπωνικό roadster δεν βγήκε στην παραγωγή ξανά. Ούτε το εργοστάσιο της ιαπωνικής μάρκας αποφάσισε να φτιάξει μερικά ακόμη για να τα πουλήσει και να ολοκληρώσει την παραγωγή, όπως έκανε η Jaguar πριν ένα μήνα. Απλώς κάποιο περίσσεψε και βρήκε αγοραστή.

Μπορεί η παραγωγή του Honda S2000 να σταμάτησε το 2009, 10 χρόνια μετά την παρουσίασή του, παρόλα αυτά κάποια αυτοκίνητα έμειναν απούλητα. Μέχρι το 2012 είχαμε κάποιες πωλήσεις καινούργιων Honda S2000 αλλά πλέον αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο, καθότι πιστεύεται πως μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί όλα.

Δείτε ακόμη: Το Honda που σκέφτεται και έχει συναισθήματα

Ή σχεδόν όλα αφού, όπως φαίνεται κάποιος dealer στην Αυστραλία είχε ακόμη ένα καινούργιο και όχι σαν καινούργιο. Του κουτιού. Ζελατίνα. Πως αλλιώς να το πούμε; Και βρέθηκε αγοραστής για αυτό.

Η τιμή της αγοράς του Honda S2000 δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθύμησε να δημοσιευθεί κάτι τέτοιο. Στην Αυστραλία το αυτοκίνητο καινούργιο κόστιζε 55.000 δολάρια περίπου, ενώ κάτι πάνω από τα 50.000 ευρώ ήταν η τιμή του ιαπωνικού roadster στη χώρα μας.

Να θυμίσουμε πως το Honda S2000 κρατούσε το ρεκόρ απόδοσης ανά λίτρο για ατμοσφαιρικά μοτέρ ευρείας παραγωγής, το οποίο είναι στα 122 άλογα/λίτρο. Τιμή που είναι απίστευτη αν αναλογιστεί κανείς πως επετεύχθη πίσω στο 1999. 


ΠΗΓΗ : autogreeknews.gr

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Την Κυριακή 21 Απριλίου, τρέχουμε στον Υμηττό.

Με τα έσοδα των αγώνων θα αγοραστούν δέντρα που θα φυτευτούν στο βουνό που θα τρέξει ο καθένας.

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.

Λουτεΐνη: Τα 4 σούπερ οφέλη στην υγεία και πού την βρίσκουμε

Έχετε ακούσει για την λουτεΐνη, αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό με τα εκπληκτικά οφέλη για...

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Παρασκευή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

“Super Food Festival” στο Ζάππειο από τις 24 έως 28 Απριλίου

Ανακάλυψε καινοτόμα τρόφιμα αλλά και παραδοσιακά από τους ίδιους τους παραγωγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.