Ανανεωμένο Range Rover Sport με 2λιτρο κινητήρα πετρελαίου

- Advertisement -

Η Land Rover ανανεώνει στο Range Rover Sport προσθέτοντάς του νέο αρχικό κινητήρα πετρελαίου 2.0 λτ. αλλά και 3.0 λτ. βενζίνης, ενώ εισαγάγει νέες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού και περισσότερα στοιχεία εξατομίκευσης.

Πιο σημαντικό στοιχείο αποτελεί η προσθήκη του 2.0 λτ. SD4 Ingenium μηχανικού συνόλου πετρελαίου, απόδοσης 240 ίππων και με πολύ πλούσια ροπή 500 Nm. Η κατανάλωσή του είναι στα 6,2 λτ./100 χλμ., οι εκπομπές CO2 είναι στα 164 γρ./χλμ., ενώ τα 0-60 μ.α.ω. (0-96 χλμ./ώρα) επιτυγχάνονται σε 8,0 δευτερόλεπτα. Νέα επιλογή αποτελεί και ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 3.0 λτ. V6 απόδοσης 340 ίππων και 450 Nm ροπής, με εκπομπές CO2 στα 243 γρ./χλμ. και επιτάχυνση από 0-60 μ.α.ω. (0-96 χλμ./ώρα) σε 7,1 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η γκάμα των κινητήρων του Range Rover Sportπεριλαμβάνει τους ντίζελ 3.0 SDV6 ισχύος 306 ίππων και 700 Nm ροπής και 4.4 λτ. SDV8 των 339 ίππων και 740 Nm ροπής, καθώς και τους βενζίνης 5.0 λτ. Supercharged V8 με 510 ίππους και 625 Nm ροπής και των 550 ίππων και 680 ίππων στην έκδοση SVR.

Στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού προστέθηκαν το Blind Spot Assist που ανιχνεύει άλλα οχήματα στις τυφλές γωνίες και το Intelligent Speed Limiter που σε συνδυασμό με το Traffic Sign Recognition ρυθμίζεται η ταχύτητα του αυτοκινήτου ανάλογα με τα όρια των οδικών πινακίδων σήμανσης. Επιπλέον, τις εκτός δρόμου ικανότητές του ενισχύει το σύστημα Low Traction Launch, το οποίο βοηθά τον οδηγό να ξεκολλήσει από επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση.

Αναβαθμισμένο με την σειρά του είναι και το σύστημα πολυμέσων InControl Touch Pro με τη μεγαλύτερη οθόνη αφής των 10 ιντσών, τα πιο απαλά χειριστήρια και τις περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Αλλαγές έχουν γίνει ακόμα και στο αμάξωμα του ανανεωμένου Range Rover Sport, όπως είναι διάφορα στοιχεία βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, όπως είναι η μάσκα, οι πλαϊνοί αεραγωγοί, οι αεραγωγοί στο καπό και οι καθρέπτες. Στα μοντέλα Dynamic διακρίνονται από τα κόκκινα λογότυπα Sportκαι τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων.


ΠΗΓΗ : autogreeknews.gr

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εργαστήριο αναπαλαίωσης επίπλων από τον Δήμο της Αθήνας

Παλιά αγαπημένα αντικείμενα μπορούν να πάρουν ζωή και να επαναχρησιμοποιηθούν.

Πάρνηθα: Αγωγή σε γνωστό youtuber για κοπή δέντρων στο λαβωμένο βουνό (VIDEO)

Έμεινε για 3 ημέρες στο βουνό, χωρίς φαΐ, χωρίς νερό, χωρίς sleeping bag και έκοψε δέντρα για να ζεσταθεί.

Μέχρι τις 2 Απριλίου η προκαταβολή του τέλους κοινόχρηστου χώρου στον Δήμο Αθηναίων

Αφορά στο 20% επί της οφειλής για χρήση τραπεζοκαθισμάτων σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

This is Athens – City Festival: Το μεγάλο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της πόλης

32 ημέρες με πάνω από 250 εκδηλώσεις σε συνολικά 129 γειτονιές.

Επιστρέφει η θερινή ώρα | Μια ώρα μπροστά τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής

Η αλλαγή της ώρας σκοπό έχει την καλύτερη αξιοποίηση του φωτός της ημέρας για εξοικονόμηση ενέργειας.

Το αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου, ιδίως στις γυναίκες

Η σχέση μεταξύ αλκοόλ και καρδιακής νόσου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ισχυρή στις γυναίκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ