Ηρόδοτος: «Λάβαμε όλα τα μέτρα, ευθύνονται 10 ανεγκέφαλοι»

Ο Ηρόδοτος με επίσημη ανακοίνωση του τονίζει ότι για τον θάνατο του  Κώστα Κατσούλη ευθύνονται 10 ανεγκέφαλοι χούλιγκαν ενώ υποστηρίζει ότι ελήφθησαν όλα τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

ImageHandler

«Η οικογένεια του Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ και κατ’ επέκταση ολόκληρη η κοινωνία της Νέας Αλικαρνασσού , εξακολουθεί να είναι συγκλονισμένη από τον σοβαρό τραυματισμό και τον θάνατο του αείμνηστου ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδος μας με τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες προκληθήκαμε αρκετές φορές, διαβάζοντας στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο ψευδείς, ανακριβείς και απαξιωτικές δηλώσεις, που αφορούσαν τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς και ύβρεις, συκοφαντίες και αφορισμούς για την ομάδα, την Διοίκηση και το σύνολο των φιλάθλων της κοινωνίας της Νέας Αλικαρνασσού, σεβόμενοι την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο άτυχος οπαδός, αλλά και την τραγική κατάληξή του, δεν απαντούσαμε.

Δυστυχώς, εξ αιτίας των ως άνω, αναγκαζόμαστε να το πράξουμε σήμερα, προκειμένου να πληροφορηθεί ο φίλαθλος κόσμος την αλήθεια.

Τα όσα ανακριβή εγράφησαν και ειπώθηκαν, περί δεκάδων οπαδών με σιδερολοστούς, σιδερογροθιές, σιδερένιους κάδους κ.λ.π., οι οποίοι επιτέθηκαν τόσο στους φιλάθλους όσο και στους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Πειραιώς, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και έχουν αποκλειστικό σκοπό στην δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.

Η μόνη αλήθεια που δεν επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση είναι ο πραγματικά σοβαρός τραυματισμός του άτυχου ΚΩΣΤΑ και ο ελαφρύς τραυματισμός ενός ακόμη φιλάθλου του Εθνικού.

Ο Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ, όσον αφορά τον αγώνα, πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα που έπρεπε και του αναλογούσαν για την ομαλή διεξαγωγή του.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Μ.Δευτέρα το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO.

Άσκηση κατάσβεσης και διάσωσης εγκλωβισμένων της Πυροσβεστικής (VIDEO)

Στην άσκηση συμμετείχαν, η ομάδα πυρασφάλειας της εταιρείας, το Α.Τ. Αυλώνα , ο Δήμος Ωρωπού και η Π.Ε. Αν. Αττικής.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ