Πρό(σ)κληση σε δείπνο κυανίου

Πρόσκληση. Από ‘κείνον που ακολουθούμε δίχως να ρωτήσουμε «που πάμε;». Επικίνδυνο θα μου πεις. Ναι, ίσως.

f137ca4f658e33577819eb460a95f623_L

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μας προσκαλεί σε «δείπνο κυανίου», σ’ έναν καινούριο δίσκο με «τραγούδια δηλητηριώδη» όπως ο ίδιος λέει. Τα λογια του:

“Άλλος ένας δίσκος, άλλη μια περιπέτεια. Ζαλισμένος από την εξαμηνιαία -και βάλε- ενασχόληση με τις ηχογραφήσεις αλλά και την μετέπειτα επεξεργασία, δεν είμαι σε θέση να κρίνω το μουσικό αποτέλεσμα. Θα περάσουν δυο-τρία χρόνια μέχρι να εξαγνιστούν τα αυτιά μου και να μπορέσουν να καταλάβουν τι έγινε.

Για τους στίχους, βάζω από τώρα το χέρι στη φωτιά. Είμαι βαθειά ικανοποιημένος.   Η «Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου», παρά την δηλητηριώδη διάθεση, δεν έχει σκοπό να φοβίσει. Να κλονίσει, ναι. Να ξαφνιάσει. ναι. Και-παρ’ ότι οι επιφανειακοί με κατατάσσουν στη μαυρίλα- να παρηγορήσει, είθε.

Τους συντελεστές αυτού του πονήματος θα τους μάθετε ξεφυλλίζοντας τις 32 σελίδες του ένθετου. Είναι παλιοί και νέοι συνεργάτες, που με βοήθησαν να δώσω υπόσταση στην υπερδιέγερση του νου μου, που συμβαίνει- που και που-ακόμα. Ο δίσκος είναι παραγωγή της «Αχός», δηλαδή δικιά μου.

Σας περιμένω.”

0

11 ολοκαίνουργια τραγούδια θα μας χαρίσει στο νέο δίσκο του, που θα μας παρουσιάσει στη μεγάλη του συναυλία στην Τεχνόπολη τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του.
Οι τίτλοι:

  1. Χαρτοκόπτης | 2. A Select | 3. Amor Fati | 4. Η Εξαφάνιση | 5. Η Αλίκη στη χώρα των τραυμάτων | 6. Μηδεια-μα | 7. Ηλιόπετρα | 8. Ο Χαμαγιούν και ο Βακάρ | 9. Το θηρίο | 10. Το φίλεμα | 11. Supermoon

Ακολουθούμε.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

Οι υπόλοιπες αργίες του 2024 μετά το Πάσχα

Οι αργίες μετά το Πάσχα. Πότε είναι το επόμενο τριήμερο

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ημέρα του Πολέμου των Άστρων

Η 4η Μαΐου επελέγη από την παραφθορά της πιο γνωστής ατάκας της σειράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.